Σε δύο σημαντικές κινήσεις προχώρησε η ΔΕΛΤΑ στο brand Complet, επαναλανσάροντας το γιαούρτι ΔΕΛΤΑ Complet και επεκτείνοντας τη σειρά με δύο νέα προϊόντα, το Complet χωρίς λακτόζη και το Complet Protein.

Στο ΔΕΛΤΑ Complet συνδυάζονται το αγελαδινό, το ανθόγαλα και το πρόβειο γάλα, ώστε να αποκτήσει πιο δυνατή γεύση και ταυτόχρονα πιο πλούσια υφή. Το λευκό αυτό γιαούρτι της εταιρείας κυκλοφορεί πλέον με νέα συσκευασία, μοντέρνο κύπελλο και εικαστικά, καθώς και ανανεωμένο λογότυπο. Όσο για το Complet χωρίς λακτόζη, παράγεται από αγελαδινό γάλα, το οποίο φιλτράρεται για να αφαιρεθεί η λακτόζη. Στη συνέχεια προστίθεται στο γάλα το ένζυμο της λακτάσης για να διασπάσει την υπόλοιπη λακτόζη σε απλούστερη μορφή, ώστε να απορροφάται εύκολα από το σώμα.

Το Complet Protein είναι ένα στραγγιστό γιαούρτι ειδικά σχεδιασμένο για να είναι πλούσιο σε φυσική πρωτεΐνη -με 20G πρωτεΐνης στο κύπελλο- και 0% λιπαρά, ιδανικό για όλους όσους αθλούνται, για ενδυνάμωση των μυών μετά τη γυμναστική, για διατήρηση της μυϊκής μάζας που χάνεται με την ηλικία, αλλά και για όσους αισθάνονται την ανάγκη να προσφέρουν περισσότερα στον εαυτό τους, ώστε να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις της έντονης καθημερινότητας, σημειώνει η εταιρεία.