Η Ευρωχαρτική είναι μια ελληνική εταιρεία, με 30 χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά, που δραστηριοποιείται στην επεξεργασία προϊόντων χάρτου tissue και την παραγωγή υγρών απορρυπαντικών. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1993, ωστόσο η ιστορία της ξεκινά το 1985, οπόταν συστήνεται ως ομόρρυθμη εταιρεία από τους οραματιστές και παραμένοντες μετόχους της. Το 1994 η εταιρεία παρουσιάζει το brand Endless, που κατακτά το καταναλωτικό κοινό τόσο με την ποιότητά του όσο και με τις προσιτές του τιμές.

Από το 1993 και έπειτα, η εταιρεία ακολουθεί μια ραγδαίως αυξητική πορεία, με διαδοχικές επεκτάσεις των παραγωγικών εγκαταστάσεων και των αποθηκευτικών χώρων της, ενώ το 1994 σχεδιάζεται και κατοχυρώνεται το brand name Endless, που έμελε αργότερα να κατοχυρωθεί στην αγορά και στη συνείδηση των καταναλωτών τόσο για την ποιότητα όσο και για τις προσιτές τιμές των προϊόντων του. Σήμερα, η Ευρωχαρτική συγκαταλέγεται ανάμεσα στις ισχυρότερες επιχειρήσεις του κλάδου Χαρτιού – Απορρυπαντικού, ενώ κατέχει περίπου το 10% της ελληνικής αγοράς στα χαρτικά και 3% στα απορρυπαντικά.

Παρακολουθώντας τις τάσεις της αγοράς, με τεχνογνωσία, ευελιξία, ταχύτητα και παραγωγική δυναμικότητα, η Ευρωχαρτική επενδύει στη σταθερή ποιότητα και τη βελτιστοποίηση του κόστους, προσφέροντας την ιδανική αναλογία στη σχέση ποιότητας / τιμής, με προϊόντα υψηλής περιεκτικότητας και απόδοσης. Τα προϊόντα της στηρίζουν στην πράξη τον οικογενειακό προϋπολογισμό με προτάσεις οικονομικές και ποιοτικές, κερδίζοντας συνεχώς την εμπιστοσύνη και την προτίμηση των καταναλωτών. Στην εποχή της συρρίκνωσης της αγοραστικής δύναμης και των σημαντικών αλλαγών στην καταναλωτική συμπεριφορά, τα χαρτικά και καθαριστικά προϊόντα Endless ανταποκρίνονται με τις τιμές αλλά και τις οικονομικές συσκευασίες τους στις υψηλές απαιτήσεις των νοικοκυριών, αλλά και των επαγγελματικών χώρων.

Επενδύσεις
Τα τελευταία δύο χρόνια η εταιρεία πραγματοποίησε συνολικά επενδύσεις ύψους 2 εκατ. ευρώ, στηρίζοντας την ελληνική παραγωγή και οικονομία. Οι επενδύσεις αφορούν στην επέκταση μηχανολογικού εξοπλισμού και την έρευνα και ανάπτυξη νέων προϊόντων, με στόχο την ικανοποίηση των ολοένα και μεγαλύτερων απαιτήσεων των πελατών της. Ταυτόχρονα, το 2013 απέκτησε έγκριση από τον ΕΟΦ για την ανάπτυξη νέας σειράς εκπλενόμενων καλλυντικών προϊόντων, που της δίνει τη δυνατότητα επέκτασης στα είδη προσωπικής υγιεινής. Αυτή τη στιγμή, η παραγωγική της ικανότητα ανέρχεται στους 250 τόνους χαρτιού, τους 180 τόνους χημικών και τους 40 τόνους εκπλενόμενων καλλυντικών προϊόντων ημερησίως, καλύπτοντας μια ολοκληρωμένη λύση σε προϊόντα καθαρισμού οικιακής και επαγγελματικής χρήσης.

Pολά υγείας
Το νέο χαρτί υγείας Endless Hotel Line είναι ένα μαλακό και απαλό χαρτί. Με 444 διπλά φύλλα είναι ένα ρολό μήκους 45μ. Διατίθεται σε οικονομική συσκευασία των 40 ρολών ανά πακέτο καλύπτοντας πλήρως τις απαιτήσεις των ξενοδοχείων, των τουριστικών καταλυμάτων και λοιπών επαγγελματικών χώρων για ένα χαρτί υγείας μεγαλύτερου μήκους, εξαιρετικής απαλότητας και μοναδικής ποιότητας.

Τραπεζομάντιλα
Τα επαγγελματικά τραπεζομάντιλα Endless είναι τα προϊόντα που πρώτη η Ευρωχαρτική διέθεσε στην ελληνική αγορά. Πρωτοτυπώντας και ανανεώνοντας συνεχώς την κατηγορία, ανασχεδίασε κάποια designs, όπως το αγαπημένο σχέδιο της ελιάς και παρουσίασε 3 τύπους χρωματιστών τραπεζομάντιλων, που καλύπτουν τις ανάγκες των επαγγελματιών του χώρου της μαζικής εστίασης.

  • Τραπεζομάντιλο τύπου λαδόκολλα 27gr, χωρίς σχέδιο ή με μπορντούρα σε σχέδιο ελιάς, σε διαστάσεις 1,00×1,00μ και 1,00×1,30μ και δυνατότητα οποιασδήποτε εκτύπωσης
  • Τραπεζομάντιλο σε ανοιχτό γαλάζιο χρώμα 25gr, χωρίς σχέδιο ή με μπορντούρα σε ναυτικό σχέδιο, σε διαστάσεις 1,00×1,00μ και 1,00×1,30μ και δυνατότητα οποιασδήποτε εκτύπωσης
  • Τραπεζομάντιλο σε ανοιχτό κίτρινο χρώμα 25gr, χωρίς σχέδιο σε διαστάσεις 1,00×1,00μ και 1,00×1,30μ με δυνατότητα οποιασδήποτε εκτύπωσης

Συμπυκνωμένα Μαλακτικά Endless Aromatique
Η Ευρωχαρτική παρουσιάζει μια καινοτομία στην κατηγορία των συμπυκνωμένων μαλακτικών. Πρόκειται για προϊόντα με ειδική σύνθεση με μικροκάψουλες αρώματος, οι οποίες φυλακίζουν το άρωμα στις ίνες των ρούχων, που απελευθερώνεται σταδιακά ακόμη και όταν αυτά φορεθούν, προσφέροντας περισσότερη φρεσκάδα που διαρκεί. Τα Endless Aromatique προσφέρουν μια νέα εμπειρία στο πλύσιμο των ρούχων. Με 3 υπέροχα αρώματα, Tropical Destinations, Relaxing Moments και Lavender Fields, ταξιδεύουν τις αισθήσεις. Περιποιούνται και μαλακώνουν τις ίνες των ρούχων, κάνοντάς τα πιο απαλά και ευωδιαστά, μόνο με το ¼ της ποσότητας συγκριτικά με ένα κοινό μαλακτικό 3L.

Υγρά Απορρυπαντικά Πλυντηρίου Power Clean
Τα 2 νέα υγρά απορρυπαντικά πλυντηρίου Endless Power Clean σχεδιάστηκαν για να προσφέρουν αξεπέραστη καθαριότητα και ασύγκριτη οικονομία. Η σύνθεσή τους απομακρύνει τους λεκέδες ακόμη και σε χαμηλές θερμοκρασίες, αφήνοντας ευχάριστο άρωμα. Διατίθενται σε συσκευασίας των 1.850ml, 30 πλύσεων, σε 2 υπέροχα αρώματα φρεσκάδας: Spring Fresh και λουλουδιών Flower Feast.

Κρεμοσάπουνα
Στo πλαίσιο της συνεχούς ανάπτυξης των προϊόντων της, η Ευρωχαρτική παρουσίασε 3 νέα κρεμοσάπουνα σε νέες μοντέρνες φιάλες των 300ml με αντλία, ανταλλακτική φιάλη του 1lt με καπάκι flip-top και την οικονομική συσκευασία των 4lt. H απαλή τους σύνθεση με εκχύλισμα Aloe Vera περιποιείται τα χέρια, χωρίς να τα ξηραίνει. Η σειρά των νέων κρεμοσάπουνων διατίθεται σε 3 υπέροχα αρώματα: Milk & Honey, Almond Milk και Fresh Blue. Παράλληλα, η Ευρωχαρτική, διευρύνοντας της δραστηριότητές της στην αγορά των εκπλενόμενων καλλυντικών προϊόντων, έως το τέλος του 2014 θα παρουσιάσει 2 τύπους σαμπουάν και 3 διαφορετικά αρώματα αφρόλουτρων.