Τη δέσμευσή της προς όλους τους πελάτες της στην αγορά της εστίασης για διατήρηση σταθερών τιμών στα brand Hellenic Gyros και Nostimost, με τις ίδιες τιμές από τον Μάιο του 2023, ανακοίνωσε η Elvida Foods, κόντρα στις προκλήσεις και τις ανατιμήσεις των πρώτων υλών (χοιρινό, κοτόπουλο και βόειο) που παρουσιάζονται στην παγκόσμια αγορά.

Πρόκειται για μία απόφαση που, σύμφωνα με την Elvida Foods, βασίζεται σε τέσσερις πυλώνες: στην υποστήριξη των πελατών, ώστε να μπορούν να λειτουργούν με μεγαλύτερη ασφάλεια σε αυτήν τη δύσκολη περίοδο, στη σταθερότητα της αγοράς, βοηθώντας στη μείωση των πληθωριστικών πιέσεων, στην ενίσχυση των μακροχρόνιων και σταθερών συνεργασιών της εταιρείας με τους πελάτες της, και στην επικέντρωση στην καινοτομία και τη συνεχή βελτίωση της ποιότητας των προϊόντων της.

Η γενική διευθύντρια της Elvida Foods, Γιάννα Καραμήτσα, δήλωσε: «Η δέσμευσή μας για την μη αύξηση των τιμών προς τους πελάτες μας αντανακλά τις αξίες μας και την πίστη μας στη δύναμη της συνεργασίας. Είμαστε πεπεισμένοι ότι αυτή η απόφαση θα ενισχύσει τη σχέση εμπιστοσύνης και αμοιβαίου οφέλους με τους συνεργάτες μας, διασφαλίζοντας την κοινή μας επιτυχία στο μέλλον. Παραμένουμε πιστοί κι ενισχύουμε το μήνυμά μας “Μαζί φτιάχνουμε το αύριο”».


Πρώτη δημοσίευση της είδησης στο καθημερινό newsletter FOODReporter