Το υψηλό επίπεδο της ελληνικής ιχθυοκαλλιέργειας σε έρευνα, τεχνολογία και καινοτοµία, προσέλκυσε το ενδιαφέρον φοιτητών του γαλλικού Κολλεγίου Γεωργίας & Ζωικών Επιστηµών VetAgro Sup.

Με πρωτοβουλία της Ελληνικής Οργάνωσης Παραγωγών Υδατοκαλλιέργειας (ΕΛΟΠΥ), επισκέφθηκαν τις τεχνολογικά προηγµένες εγκαταστάσεις της Avramar στη Μανάγουλη, όπου οι φοιτητές είδαν τις καινοτόµες διαδικασίες R&D στην επιλογή κατάλληλων ψαριών για αναπαραγωγή, και στη Χιλιαδού όπου παρακολούθησαν την ανάπτυξη τους µέχρι 3-4 γραµµάρια, πριν δηλαδή τη µεταφορά τους σε κλωβούς στην ανοιχτή θάλασσα.


Πρώτη δημοσίευση της είδησης στο καθημερινό newsletter FOODReporter