Παρουσία πλήθους μελών της πρωτοβουλίας Ελλα-Δικά-Μας, δημοσιογράφων και του Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Άδωνι Γεωργιάδη, πραγματοποιήθηκε στις 18 Μαΐου η διαδικτυακή ανοικτή γενική συνέλευση της πρωτοβουλίας, στο πλαίσιο της οποίας ανακοινώθηκε η επίσημη έναρξη της τηλεοπτικής, digital και outdoor προωθητικής καμπάνιάς της, με εκατό σημεία προβολής στην Αθήνα.

Η εκστρατεία επικοινωνίας και ενημέρωσης της πρωτοβουλίας προβάλλει το κοινό υπόβαθρο των περισσοτέρων από εξήντα εταιρειών, με έδρα, παραγωγή και ιδιοκτησία στην Ελλάδα, που λειτουργούν ομαδικά στο πλαίσιό της, με κοινό σκοπό τη στήριξη της οικονομίας και της κοινωνίας. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, έγινε η απονομή του σήματος «Ethos» από τον κ. Γ. Μπρισκόλα, πρόεδρο- διευθύνοντα σύμβουλο της Eurocert –φορέα πιστοποίησης της πρωτοβουλίας Ελλα-Δικά-Μας–, στις εταιρείες ΑΓΑΝ και Vitex για το κοινωνικό προφίλ και τη δέσμευση των διοικήσεών τους για βιώσιμη ανάπτυξη και σεβασμό προς εργαζόμενους, κοινωνία, πελάτες και περιβάλλον.

Την επομένη πραγματοποιήθηκε η τακτική γενική συνέλευση της πρωτοβουλίας, με θέματα τη δημόσια παρέμβασή της, την περαιτέρω αναγνωρισιμότητα του σήματός της και τις συνέργειες των μελών της.