“Η πιστοποίηση αυτή επιβεβαιώνει τις συνεχείς προσπάθειες της ELBISCO για βελτιστοποίηση των διαδικασιών στον τομέα της ασφάλειας προϊόντων, στοχεύοντας πάντα στην ανάπτυξη, παραγωγή και διάθεση πρωτοποριακών, ποιοτικών προϊόντων στους πελάτες μας. Είμαστε διπλά υπερήφανοι, γιατί η επίτευξη αυτού του στόχου αποτελεί και μια επιβράβευση της συντονισμένης και εντατικής προσπάθειας των ανθρώπων μας.

Τέλος, το πρότυπο ISO 22000:2005 επιβεβαιώνει την ολοκληρωμένη προσέγγιση διαχείρισης της ασφάλειας τροφίμων, την οποία έχει υιοθετήσει η ELBISCO ABEE, και την πλήρη εφαρμογή των σχετικών νομοθετικών και κοινοτικών απαιτήσεων”, δήλωσε η κα Ειρήνη Πατέρα, διευθύντρια έρευνας, ανάπτυξης και ποιότητας της ELBISCO ΑΒΕΕ.

H ELBISCO ΑΒΕΕ διαθέτει μερικές από τις πιο γνωστές μάρκες στην Ελλάδα, όπως Elite, Αλλατίνη, Κρις Κρις, Βοσινάκη και Forma. Με τρεις παραγωγικές μονάδες σε Πικέρμι, Χαλκίδα και Πάτρα απασχολεί συνολικά 785 άτομα. Aνήκει στην ELBISCO Aνώνυμος Εταιρεία Συμμετοχών, η οποία είναι εισηγμένη στο ΧΑ από τον Σεπτέμβριο του 1994 με ενοποιημένο κύκλο εργασιών για το οικονομικό έτος 2006 της τάξεως των 175 εκατ. ευρώ.