Στη νέα μονάδα παραγωγής μαργαρίνης της Ελαΐς-Unilever Hellas, στο Ρέντη, θα παράγονται πλέον τα προϊόντα Βιτάμ, Becel, Pro-Activ, Super Fresco και Άλτις Soft.

Όπως τόνισε ο πρόεδρός της κ. Σπύρος Δεσύλλας, «με την επένδυση αυτή, ύψους 14 εκατ. ευρώ, επεκτείνεται η παραγωγική βάση της εταιρείας στο Ρέντη, ενώ το εργοστάσιο εκσυγχρονίζεται και ενδυναμώνει τη θέση του στο δίκτυο των παραγωγικών μονάδων της Unilever διεθνώς». O κ. Γρηγόρης Αντωνιάδης, Vice President, National Communications και Media Director της εταιρείας, τόνισε ότι στη νέα παραγωγική μονάδα θα προστεθούν και νέα προϊόντα από το 2011, τόσο της εταιρείας όσο και άλλων εταιρειών, ενώ αναμένεται να παράγονται και άλλα τρόφιμα, όπως καρυκεύματα και σιρόπι παγωτού. Στο Ρέντη θα μεταφερθεί, από το εργοστάσιο Σχηματαρίου, το οποίο θα μετεξελιχθεί σε ένα σύγχρονο κέντρο logistics, και η μονάδα παραγωγής των προϊόντων Knorr Hellmann’s.