Το Timotei, εδώ και τρεις δεκαετίες, εμπνέεται από τα καλύτερα και αγνότερα συστατικά της φύσης, για να αναδείξει την πραγματική ομορφιά των μαλλιών μας!

Η φύση υπήρξε πάντα πηγή έμπνευσης για την περιποίηση των μαλλιών μας.  Από την αρχαιότητα οι γυναίκες αξιοποιούσαν τον πλούτο της φύσης για να αποκτήσουν όμορφα, λαμπερά και υγιή μαλλιά. Το χαμομήλι, αλλά και το γάλα και το λεμόνι και τόσα άλλα προϊόντα της φύσης είναι γνωστά για τις τονωτικές, καλλυντικές τους ιδιότητες.

Έτσι, και το Timotei, εδώ και τρεις δεκαετίες, εμπνέεται από τα καλύτερα και αγνότερα συστατικά της φύσης για να αναδείξει τη φυσική λάμψη και την ομορφιά των μαλλιών. Εκχυλίσματα βοτάνων, λουλουδιών και φυτών, που περιέχονται σε κάθε σειρά προϊόντων Timotei, έχουν επιλεγεί ώστε να ταιριάζουν στις ιδιαιτερότητες κάθε τύπου μαλλιών.

Συνδυάζοντας τη μακρόχρονη εμπειρία στη φροντίδα των μαλλιών με φυσικά συστατικά και παραδοσιακές συνταγές ομορφιάς, το Timotei ξεκλειδώνει τα μυστικά ομορφιάς με τα προϊόντα του και έτσι έχει αγαπηθεί από τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο! Ακόμη και στην εποχή μας, οι επιστήμονες «δανείζονται» από τη φύση για να δημιουργήσουν προϊόντα που θα καλύψουν όλες τις ανάγκες, παρέχοντας ταυτόχρονα προστασία και αγνή φροντίδα. Είναι σημαντικό ότι τα τελευταία χρόνια παρατηρείται εντυπωσιακή αύξηση της κατανάλωσης φυτικών προϊόντων, ακόμα και με τη δεδομένη δύσκολη οικονομική συγκυρία.

Το Timotei λοιπόν, σταθερά προσηλωμένο στη χρήση φυσικών συστατικών, μας παρουσιάζει το νέο Timotei Pure, με εκχύλισμα από φύλλα πράσινου τσαγιού βιολογικής καλλιέργειας, καλύπτοντας τις ανάγκες της σύγχρονης, δυναμικής, ενημερωμένης καταναλώτριας που ξέρει να φροντίζει τον εαυτό της.

Το νέο Timotei Pure διατηρεί όλα εκείνα τα συστατικά, που σέβονται την υγεία των μαλλιών και την ευαίσθητη επιδερμίδα του τριχωτού της κεφαλής, ενώ παράλληλα πρωτοπορεί, ανταποκρινόμενο στις σύγχρονες καταναλωτικές ανάγκες, αφού δεν περιέχει parabens, σιλικόνη και χρωστικές. Απαντώντας στην αυξανόμενη ανάγκη των καταναλωτών για περισσότερα φυσικά προϊόντα, το Timotei στοχεύει στην ανάπτυξη αυτής της κατηγορίας προϊόντων και στα σούπερ μάρκετ.

Φιλικό προς το περιβάλλον και με «ατού» την ανακυκλώσιμη διάφανη συσκευασία του που αναδεικνύει τη φυσικότητα και τη φρεσκάδα του, το νέο Timotei Pure περιέχει συντηρητικά που είναι αποδεκτά για χρήση σε φυσικά καλλυντικά και εξασφαλίζουν το επιθυμητό επίπεδο ασφάλειας για τον καταναλωτή.

Παράλληλα, η σιλικόνη έχει αντικατασταθεί από άλλα συστατικά που χαρίζουν απαλότητα στα μαλλιά, εφάμιλλη αντίστοιχων προϊόντων λιανικής στην ίδια κατηγορία. Πάντα στην πρωτοπορία και υιοθετώντας άμεσα τις σύγχρονες τάσεις της αγοράς για περισσότερο φυσικά προϊόντα, το νέο Timotei Pure απευθύνεται σε ένα «ευαισθητοποιημένο» και σταθερό στις επιλογές φυσικών καλλυντικών κοινό, με ιδιαίτερες απαιτήσεις για τη σύνθεση των προϊόντων που αγοράζει.

Καθώς το ενδιαφέρον των σύγχρονων γυναικών για την υγιεινή ζωή και την προστασία του περιβάλλοντος συνεχώς αυξάνεται, το Timotei δεν μπορεί παρά να εμπλουτίζει συνεχώς το χαρτοφυλάκιό του με προϊόντα που ανταποκρίνονται στις αυξημένες απαιτήσεις των καταναλωτών.