Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση “Greece Cultural Food Celebration” που πραγματοποιήθηκε 13 και 14 Μαρτίου 2024, στο κεντρικό κτίριο της Παγκόσμιας Τράπεζας, για προβολή της ελληνικής γαστρονομίας και των εξαιρετικής ποιότητας ελληνικών τροφίμων, μπροστά σε εκατοντάδες υπαλλήλους της εν λόγω τράπεζας, σύμφωνα με το Γραφείο ΟΕΥ Ουάσιγκτον.

Κατά τη διεξαγωγή της διήμερης εκδήλωσης, διατέθηκε επί πληρωμή γεύμα για τους υπαλλήλους της τράπεζας, στην κύρια αίθουσα εστίασης της WB (συνδιοργανώτρια της εκδήλωσης) με προκαθορισμένο μενού ελληνικών εδεσμάτων (επιλογή πιάτων μπουφέ), επιμέλειας της εγνωσμένου κύρους σεφ Ευγενίας Μαρκεσίνη Hobson, ιδιοκτήτριας της εδώ αλυσίδας εστιατορίων “Our Mom Eugenia”.

Επιπλέον, στο πλαίσιο της εκδήλωσης υπήρχε δυνατότητα έκθεσης ελληνικών προϊόντων υψηλής ποιότητας σε διατιθέμενο χώρο. Η εκδήλωση ήταν ιδιαίτερα επιτυχής, λαμβανομένου υπόψη του βαθμού ικανοποίησης των επιχειρήσεων έκθεσης-πώλησης ελληνικών προϊόντων, και της ιδιαιτέρως ικανοποιητικής προβολής της ελληνικής γαστρονομίας στον χώρο της WB.


Πρώτη δημοσίευση της είδησης στο καθημερινό newsletter FOODReporter