Η παγκόσμια οικονομική κρίση διαμορφώνει νέες συνθήκες στην παγκόσμια αλλά και τις τοπικές αγορές, ωθώντας τα διοικητικά στελέχη των επιχειρήσεων να αξιολογήσουν τους κινδύνους, αλλά και να αναζητήσουν τις ευκαιρίες που αναδύονται σε ένα τέτοιο περιβάλλον για τον τομέα της αγοράς, όπου δραστηριοποιούνται. Σε ένα τέτοιο επιχειρηματικό τοπίο οι επενδύσεις σε τεχνολογίες πληροφορικής και επικοινωνιών μπορεί να αποτελέσουν τον κρίσιμο παράγοντα για την εταιρική επιβίωση και ανάπτυξη. Οι παράμετροι που θα εξασφαλίσουν ευοίωνη προοπτική σε αυτές τις επενδύσεις εξετάζονται στο συνέδριο που διοργανώνει η IDC την προσεχή Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2009 στο Συνεδριακό Κέντρο Δαΐς.

Το IDC Executive Briefing με τίτλο “Οι επενδύσεις ICT στην Ελλάδα ανά κάθετο τομέα αγοράς και τα αποτελέσματα από την Παγκόσμια Οικονομική Κρίση”, το οποίο διοργανώνεται την Πέμπτη 29 Ιανουαρίου (09:30 – 15:30) στο Συνεδριακό Κέντρο ΔΑΪΣ (Μαρούσι), απευθύνεται σε όσες εταιρείες πληροφορικής επιθυμούν να επεκτείνουν τις δραστηριότητές τους και να εκμεταλλευθούν τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται στις καθετοποιημένες αγορές.

Μέσα από μια σειρά παρουσιάσεων, θα αναλυθούν οι επενδυτικές τάσεις και προβλέψεις για διαφορετικές υποκατηγορίες της πληροφορικής στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Επίσης, θα αναλυθούν οι επιπτώσεις της διεθνούς οικονομικής κρίσης στους καθετοποιημένους τομείς της αγοράς πληροφορικής και τεχνολογίας, καθώς και οι ανάγκες & ευκαιρίες σε κάθε έναν από αυτούς.

Να θυμίσουμε ότι η IDC είναι ο παγκόσμιος πάροχος της έρευνας αγοράς, συμβουλευτικών υπηρεσιών και εκδηλώσεων για την τεχνολογία της πληροφορικής, των τηλεπικοινωνιών και των αγορών καταναλωτικής τεχνολογίας. Πάνω από 900 αναλυτές της σε 50 χώρες παρέχουν παγκόσμια περιφερειακή και τοπική αρτιότητα γνώσεων για τεχνολογικές και βιομηχανικές ευκαιρίες και τάσεις. Για περισσότερο από 43 χρόνια, η IDC βοηθάει τους επαγγελματίες πληροφορικής, τα στελέχη και την επενδυτική κοινότητα να λαμβάνουν σωστές και αξιόπιστες αποφάσεις για τις τεχνολογικές αγορές και την επιχειρηματική στρατηγική, βοηθώντας τους έτσι να επιτύχουν τους κύριους επιχειρηματικούς στόχους τους.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση ή για να εγγραφείτε, επισκεφθείτε το site: http://www.idc-cema.com/?showproduct=34714, ή επικοινωνήστε με την κ. Ματθαιογιάννη (τηλ.: 210 7473 675, email: [email protected]).