Μια νέα αλυσίδα, η Trendino Shoes, εγκαινίασε πρόσφατα την είσοδό της στον χώρο του λιανικού εμπορίου υποδημάτων, με την ταυτόχρονη έναρξη λειτουργίας τριών καταστημάτων.

Τα πρώτα τρία της καταστήματα βρίσκονται στον Πειραιά, στη συμβολή των οδών Τσαμαδού και Φίλωνος, στην Πετρούπολη, επί της Λεωφόρου Πετρουπόλεως 88 και στη Βάρη, στο 2ο χλμ της Λεωφόρου Βάρης-Κορωπίου. Στα εγκαίνια, πλήθος επισκεπτών προσήλθε στα καταστήματα Trendino Shoes και ήρθε σε μια πρώτη επαφή με το νέο πρωτοποριακό concept και με την ολοκληρωμένη συλλογή των προϊόντων της.

“Η Trendino Shoes”, δηλώνει η εταιρεία, “προσφέρει μεγάλη ποικιλία υποδημάτων για κάθε στιλ και κάθε περίσταση για γυναίκες, άντρες και παιδιά, που επιθυμούν να είναι πάντα στη μόδα. ‘Εχοντας την εξυπηρέτηση και ικανοποίηση του καταναλωτή στο επίκεντρο της λειτουργίας της, η νέα εταιρεία προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις υπόδησης, με την πιο ανταγωνιστική σχέση μόδας-τιμής-ποιότητας, φιλοδοξώντας να αποτελέσει σημείο αναφοράς στην ελληνική αγορά”.

Τα καταστήματα Trendino Shoes διαθέτουν σύγχρονο και λειτουργικό σχεδιασμό, με ειδικά χωροθετημένα και σηματοδοτημένα τμήματα για την γυναίκα, τον άνδρα και τα παιδιά, διευκολύνοντας τον καταναλωτή να επιλέξει γρήγορα και εύκολα τα προϊόντα που χρειάζεται, μετατρέποντας την αγοραστική εμπειρία σε απόλαυση”.

Η νεοσυσταθείσα εταιρεία πρόκειται να υλοποιήσει ένα δυναμικό πλάνο ανάπτυξης μέσα στην επόμενη πενταετία, με στόχο τη δημιουργία ενός ισχυρού δικτύου πωλήσεων, που προσδοκά να καλύψει την ελληνική επικράτεια στο σύνολό της. Η αλυσίδα λιανικής σχεδιάζει να αναπτυχθεί τόσο αυτόνομα όσο και με την μέθοδο franchise. Ειδικότερα, η έναρξη λειτουργίας του πρώτου πιλοτικού καταστήματος franchise προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί εντός του πρώτου εξαμήνου του 2009.