Στις 3 Νοεμβρίου εγκαινιάστηκε στη Θεσσαλονίκη (οδός 25ης Μαρτίου, αρ. 37) ένα νέο ΑΒ City, 395 τμ και μία βδομάδα αργότερα ένα ΑΒ Βασιλόπουλος στην περιοχή της Καλαμαριάς (Κ. Καραμανλή 44 και Επίκουρου 7), 1.290 τμ.

Στα μέσα του μήνα η εταιρεία εγκαινίασε ακόμα ένα ΑΒ Βασιλόπουλος στην Πύλη Τρικάλων, το 2ο στον νομό, 880 τμ. Στο μεταξύ, ο όμιλος λειτούργησε τα ανακαινισμένα ΑΒ στη Χαλκίδα (Γ. Παπανδρέου & Άνδρου), στην Πατησίων (Πατησίων 342 & Γαβριηλίδου), στο Περιστέρι (Εθν. Μακαρίου 54 & Αγ. Παύλου) στο Αγρίνιο (Αργυροκάστρου 54) και στην Κέρκυρα (περιοχή Κοντοκάλι).

Παράλληλα, προχώρησε στα εγκαίνια ενός νέου τύπου καταστήματος χονδρικής ΕΝΑ Cash & Carry στην Καρδίτσα, το οποίο, μέσω του χαμηλού λειτουργικού κόστους, έχει τη δυνατότητα να προσφέρει σε ακόμα χαμηλότερες τιμές την προσφερόμενη ποικιλία την προϊόντων του. Το ΕΝΑ Profit Food Cash & Carry είναι 850 τμ. Οι πελάτες του με τη χρήση της κάρτας ΕΝΑ Profit, ανταμείβονται για τις αγορές τους με επιστροφή χρημάτων.

Πρόσφατα, αναρτήθηκε και η νέα, μοντέρνα, υψηλής αισθητικής και φιλική για τον επισκέπτη εταιρική ιστοσελίδα στο www.ab.gr.