Η καταξίωση των προϊόντων της Ευρωχαρτικής στη συνείδηση του καταναλωτή αποτελεί το κίνητρο για τη συνεχή προσπάθεια βελτίωσης με επενδύσεις σε ανθρώπους, εξοπλισμό και διαδικασίες. Σε αυτό το πλαίσιο, το 2012 η εταιρεία εγκαινιάζει μια νέα σειρά εξειδικευμένων απορρυπαντικών, απαντώντας στις ανάγκες του επαγγελματία.

Η Ευρωχαρτική ΑΕΒΕ είναι η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία επεξεργασίας χαρτιού και παραγωγής υγρών απορρυπαντικών. Το 2012 εγκαινιάζει τη νέα σειρά επαγγελματικών απορρυπαντικών με την επωνυμία Top Line, η οποία, μέσα από μια γκάμα εξειδικευμένων απορρυπαντικών, εξασφαλίζει στον επαγγελματία προϊόντα άριστης απόδοσης σε συνδυασμό με ένα ιδιαίτερα χαμηλό κόστος χρήσης.

Η σειρά ολοκληρώνεται από εξειδικευμένα βιομηχανικά χαρτικά, συσκευές συστημάτων υγιεινής και εργαλεία καθαρισμού και υποστηρίζεται με εγκατάσταση δοσομετρικών μηχανισμών, δημιουργία προγραμμάτων καθαρισμού εστιασμένα στις ανάγκες του κάθε πελάτη και εκπαίδευση προσωπικού από εξειδικευμένα στελέχη της Ευρωχαρτικής.

Τα προϊόντα έχουν δοκιμαστεί σε δύσκολες συνθήκες αυξημένης σκληρότητας νερού και ιδιαίτερα επιβαρυμένων σε ρύπους επιφανειών και έχουν αποδώσει άριστα. Ο συνδυασμός της νέας επαγγελματικής  σειράς απορρυπαντικών μαζί με την τεράστια γκάμα χαρτικών καθιστούν την Ευρωχαρτική ΑΕΒΕ την εταιρεία με την  πιο ολοκληρωμένη προϊοντική σειρά για επαγγελματίες.

Η Ευρωχαρτική ΑΕΒΕ συγκαταλέγεται ανάμεσα στις μεγαλύτερες εταιρίες στον κλάδο του χαρτιού – απορρυπαντικού και βρίσκεται στη λίστα των μεγαλύτερων εταιρειών της Ελλάδας, με βάση τη λίστα της ICAP (Strongest Companies). Είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρία που επιλέγει και υποστηρίζει την παραγωγή προϊόντων στη χώρα μας, απασχολώντας 180 άτομα προσωπικό.

Η επιτυχημένη πορεία της οφείλεται κατά κύριο λόγο στους ανθρώπους της, στις ηθικές αρχές της και στο σεβασμό απέναντι στους πελάτες της, στους καταναλωτές των προϊόντων της και στο περιβάλλον. Οι υπερσύγχρονες παραγωγικές εγκαταστάσεις, οι αποθηκευτικοί χώροι και τα γραφεία της βρίσκονται στον Ασπρόπυργο Αττικής, ενώ στη Θεσσαλονίκη είναι εγκατεστημένο το υποκατάστημα (logistics) που εξυπηρετεί τη Βόρεια Ελλάδα.

Φιλοσοφία της εταιρείας αποτελεί η απόλυτη ικανοποίηση και η βελτιστοποίηση της ποιότητας ζωής των συνανθρώπων μας, προσφέροντάς τους πιστοποιημένης ποιότητας προϊόντα, σύμφωνα πάντα με τα πρότυπα ISO 9001 και ISO 14001. Όραμα και αποστολή της αποτελεί η διαρκής ανάπτυξη των δυνατοτήτων της και των ανθρώπων της, η δημιουργία υψηλών ρυθμών παραγωγικότητας, η προσφορά καινοτομικών προϊόντων μέσω της τεχνολογίας και της έρευνας, η ανταπόκριση στις προσδοκίες των πελατών και των μετόχων της και η συμβολή στην προστασία του περιβάλλοντος.

H εταιρεία διαθέτει 18 γραμμές παραγωγής: Τραπεζομάντιλου, ρολών υγείας, χαρτοπετσέτας, facial-χειροπετσέτας ζικ-ζακ, χαρτοβάμβακα, χαρτικών κουζίνας οικιακής και επαγγελματικής χρήσης -η μια από αυτές με τεχνολογία point to point και ρολών κουζίνας. Στο τμήμα παραγωγής χαρτικών υπάρχει τμήμα ποιοτικού ελέγχου για τις πρώτες ύλες, καθώς και για το έτοιμο προϊόν, το οποίο λειτουργεί με βάση τις διαδικασίες ISO 9001 και ελέγχεται από το σύστημα ERP (SAP).

Σύμφωνα με αυτές τις διαδικασίες είναι πιστοποιημένα όλα τα τμήματα της εταιρείας. Το εργοστάσιο παραγωγής απορρυπαντικών της εταιρείας Ευρωχαρτική ΑΕΒΕ έχει σχεδιαστεί για την παραγωγή πλήρους γκάμας υγρών απορρυπαντικών, με δυνατότητα εμφιάλωσης από 100ml έως 20lit. Η Ευρωχαρτική ΑΕΒΕ έχει αυτοματοποιήσει τη διαδικασία παρασκευής των απορρυπαντικών μέσω συστήματος, που ελέγχει τόσο τις φυσικοχημικές παραμέτρους σε πραγματικό χρόνο όσο
και την ποσότητα και το είδος των α΄ υλών που προστίθενται.