«Η ασφάλεια των διανομέων αποτελεί επιδίωξη και αναπόσπαστο μέρος της λειτουργίας της υπηρεσίας μας», ανέφερε χαρακτηριστικά η efood σε ανακοίνωσή της στα επίσημα της social media χθες, στις 13 Ιουνίου 2024.

Η εταιρεία δεν επέτρεψε στους διανομείς της να παραδώσουν παραγγελίες λόγω καύσωνα και σημείωσε το εξής: «Οι ημέρες που διανύουμε είναι πολύ ζεστές και με προτεραιότητα την ασφάλεια όλων παρακολουθούμε τις εξελίξεις των καιρικών συνθηκών, ώστε να λάβουμε όσο πιο άμεσα τα κατάλληλα μέτρα. Αυτή τη στιγμή, λόγω υψηλών θερμοκρασιών δεν πραγματοποιούνται παραδόσεις από τον στόλο του efood, προληπτικά κατά τόπους και για συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα. Παραμένει, ωστόσο, διαθέσιμη η παραλαβή των παραγγελιών, από καταστήματα που πραγματοποιούν delivery με δικά τους μέσα ή με takeaway. Σε συνεργασία με Δήμους ανά την Ελλάδα, έχουμε συγκεντρώσει για τους διανομείς μας ένα δίκτυο από κλιματιζόμενους χώρους στους οποίους μπορούν να έχουν πρόσβαση ανά πάσα στιγμή».

Παρόλα αυτά, ήταν κανονικά διαθέσιμη η παραλαβή των παραγγελιών από καταστήματα που πραγματοποιούν delivery με ιδία μέσα ή takeaway. Στις περιοχές όπου δεν υπήρχε δυνατότητα παραγγελιών με παράδοση delivery της efood, οι χρήστες της εφαρμογής λάμβαναν pop-up σχετικό μήνυμα.


Πρώτη δημοσίευση της είδησης στο καθημερινό newsletter FOODReporter