Τo efood δημιούργησε τη νέα συνδρομητική υπηρεσία efood pro, με την οποία οι χρήστες του απολαμβάνουν delivery με μηδενική χρέωση, από επιλεγμένα delivered by efood καταστήματα που βρίσκονται σε απόσταση ακτίνας 4 χιλιομέτρων.

Η υπηρεσία efood pro, απευθύνεται στους καθημερινούς χρήστες του efood, οι οποίοι αποκτούν τη δυνατότητα, με κόστος 3.99 ευρώ/μήνα, να λαμβάνουν χωρίς χρέωση, τις παραδόσεις προϊόντων που παραγγέλθηκαν μέσω της υπηρεσίας delivered by efood, από έναν μεγάλο αριθμό επιλεγμένων εστιατορίων και καταστημάτων. Η νέα υπηρεσία δημιουργήθηκε, έτσι ώστε οι καταναλωτές που πραγματοποιούν ένα σημαντικό αριθμό παραγγελιών ανά μήνα, να μπορούν, με το κόστος συνδρομής του efood pro, να απολαμβάνουν την παραλαβή των προϊόντων τους, χωρίς το κόστος διανομής, ανάλογα με τη χιλιομετρική απόσταση.

Σε πρώτη φάση, το efood pro, είναι διαθέσιμο σε συγκεκριμένο αριθμό χρηστών στην Αθήνα, ενώ καλύπτει γεωγραφικά το μεγαλύτερο ποσοστό της Θεσσαλονίκης. Τους επόμενους μήνες, η νέα υπηρεσία θα καλύψει προοδευτικά το σύνολο της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, καθώς και όλες τις περιοχές της Ελλάδας.Οι χρήστες του efood μπορούν να δοκιμάσουν την υπηρεσία, δωρεάν, για τις πρώτες 30 ημέρες, έτσι ώστε να δουν τις δυνατότητές της.


Πρώτη δημοσίευση της είδησης στο καθημερινό newsletter FOODReporter