Για δεύτερη συνεχή χρονιά η Ελληνική Ένωση Ζυθοποιών πραγματοποίησε με επιτυχία την εκδήλωση Beer Day, στο πλαίσιο της ετήσιας έκθεσης HORECA.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης συζητήθηκαν οι σύγχρονες τάσεις στο χώρο της ζυθοποιίας στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να πάρουν μέρος σε μία μοναδική εμπειρία γευσιγνωσίας και τυφλής δοκιμής καθιερωμένων αλλά και ασυνήθιστων ειδών μπίρας.

Το «παρών» έδωσαν για μία ακόμα χρονιά αναγνωρισμένα πρόσωπα του κλάδου, όπως οι κ. Σ. Παναγιώτου, πρόεδρος της ΕΕΖ, ιδρυτής και συνιδιοκτήτης της Μικροζυθοποιίας Septem, Αλ. Δανιηλίδης, αντιπρόεδρος της ΕΕΖ και διευθύνων σύμβουλος της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας, Γ. Μαρμαρέλλης, αντιπρόεδρος της ΕΕΖ και ιδρυτής της Μικροζυθοποιίας Σερρών & Β. Ελλάδος, Π. Αβραμίδης, διευθύνων σύμβουλος της Έλιξη Μικροζυθοποιία κ.ά.