Σύσσωμη η αγορά του ηλεκτρονικού επιχειρείν παρευρέθηκε στην τελετή απονομής των e-volution awards 2012 στις 19 Δεκεμβρίου.

Μεγάλοι νικητές των βραβείων ήταν οι εταιρείες Πλαίσιο Computers, Eurobank EFG και Winbank (Τράπεζα Πειραιώς), ενώ διακρίσεις έλαβε η Χρυσή Ευκαιρία.

Τα e-volution awards είναι ένας νεοσύστατος θεσμός της BOUSSIAS και του Εργαστηρίου Ηλεκτρονικού Επιχειρείν-ELTRUN του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΟΠΑ), που επιβραβεύει τις πιο καινοτόμες και σύγχρονες πρακτικές στον χώρο του ηλεκτρονικού επιχειρείν.

Στη φετινή πρώτη διοργάνωση, κατατέθηκαν 80 συμμετοχές από μεγάλες και μικρότερες εταιρείες όλων σχεδόν των κλάδων, που αξιολογήθηκαν από έγκριτη κριτική επιτροπή, στην οποία συμμετείχαν εμπειρογνώμονες του χώρου, καθηγητές πανεπιστημίων και εκπρόσωποι σχετικών φορέων υπό την προεδρία του καθηγητή Γ. Δουκίδη, επικεφαλής του ELTRUN του ΟΠΑ. Τα βραβεία τέλεσαν υπό την αιγίδα του ΥΠΑΑΝ και είχαν την υποστήριξη των φορέων IAB Hellas, ΕΕΔΕ-ΕΙΠ, ΕΙΕΠ, ΕΠΑΜ, ΙΠΕ, ΣΕΚΕΕ, ΣΕΠΕ.