Το 2ο Trophy Meet-up του 2024, με θέμα το e-commerce στον κλάδο της Αγροδιατροφής, θα πραγματοποιηθεί στις 17:00 της Πέμπτης 18 Απριλίου 2024, στις εγκαταστάσεις του Perrotis College της Αμερικάνικης Γεωργικής Σχολής στη Θεσσαλονίκη.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από τον οργανισμό Νέα Γεωργία Νέα Γενιά, στο πλαίσιο του TrophyΤροφή 2024, αναπτύσσοντας το διάλογο περί αγροδιατροφικής καινοτομίας και τεχνολογίας στην Ελλάδα. Αφορά φοιτητές, ερευνητές, start-ups. Περιλαμβάνει επίκαιρες εισηγήσεις και συζητήσεις με καθηγητές και εκπροσώπους επιχειρήσεων. Εστιάζει στις τάσεις και προκλήσεις του e-commerce στον κλάδο της αγροδιατροφής, αλλά και επιτυχημένα παραδείγματα της αγοράς.

Ως δεύτερο σκέλος, περιλαμβάνεται εργαστήριο παραγωγής επιχειρηματικών ιδεών: Θα παρουσιαστούν ιδέες και σχετικά project, με ευκαιρίες δικτύωσης. Μετά από ψηφοφορία, θα προκύψει η καλύτερη ομάδα-ιδέα και θα λάβει συμβουλευτική υποστήριξη για την ανάπτυξη της πρότασής της. Θα διαγωνισθεί με ομάδες που θα ξεχωρίσουν στα επόμενα Meet-ups για την ανάδειξη της τελικής νικήτριας του 2024. Η δράση υποστηρίζεται από το Envolve Entrepreneurship.

Τα Trophy Meet-ups διοργανώνονται για τρίτη χρονιά στο πλαίσιο του εγχειρήματος TrophyΤροφή. Στοχεύουν στην ανάπτυξη διαλόγου για ευκαιρίες, βέλτιστες πρακτικές και προοπτικές του κλάδου της αγροδιατροφής.


Πρώτη δημοσίευση της είδησης στο καθημερινό newsletter FOODReporter