Από τη Μύλοι Αγίου Γεωργίου παρουσιάστηκαν επίσης δύο νέα καινοτόμα προϊόντα αλεύρων, χωρίς γλουτένη.

Πρόκειται για το μείγμα Αρτοποιίας «Baking Mix, χωρίς γλουτένη», ιδανικό για φύλλο πίτας, ζύμη πίτσας, ψωμί και πολλές ακόμη χρήσεις, καθώς και το μείγμα Ζαχαροπλαστικής «Pastry Mix χωρίς γλουτένη» για γλυκές δημιουργίες, όπως muffins, τάρτες, cookies και παντεσπάνι. Με τα νέα μείγματα χωρίς γλουτένη, ακολουθώντας τα βήματα της εκάστοτε συνταγής, όλη η οικογένεια μπορεί να απολαύσει εύκολα και γρήγορα γευστικά αλμυρά και γλυκά αρτοποιήματα. Σημειώνεται πως η σειρά αλεύρων χωρίς γλουτένη, διατηρώντας τα βασικά της χαρακτηριστικά, απέκτησε νέο λογότυπο και μοντέρνες συσκευασίες στα προϊόντα της.