Ένα νέο My Market εγκαινιάστηκε στις 16 Δεκεμβρίου στο Ναύπλιο, το πρώτο στο Νομό Αργολίδας, κι άλλο ένα στις 18 Δεκεμβρίου στη Θεσσαλονίκη, το 11ο της αλυσίδας στη συμπρωτεύουσα. Το πρώτο, έκτασης χώρου πωλήσεων 1.240τμ σε δύο επίπεδα, διαθέτει αποθηκευτικούς χώρους περίπου 560τμ, 28 θέσεις πάρκινγκ πελατών και εγκατάσταση διπλού φορτιστή ηλεκτρικών οχημάτων (2x22kW). Το νέο κατάστημα στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται στο ισόγειο του νέου κτιρίου «Project 151», επί της οδού Αλέξανδρου Παπαναστασίου 63. Διαθέτει χώρους πώλησης άνω των 1.050τμ, καθώς και υπόγειες αποθήκες και χώρο πάρκινγκ 14 θέσεων.

Και τα δύο νέα σούπερ μάρκετ είναι σχεδιασμένα σύμφωνα με τα νέα πρότυπα της αλυσίδας, τις αρχές της βιώσιμης ανάπτυξης και της μοντέρνας αρχιτεκτονικής. Έτσι, στα τέλη του 2020 το δίκτυο My Market της Metro διέθετε 227 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Εξάλλου, κυκλοφόρησε το τέταρτο τεύχος των My Market, το «Μάθε, Φάε, Ζήσε», υποδεχόμενο το νέο έτος με πλούσια θεματολογία, βασισμένη στην ομώνυμη πλατφόρμα φροντίδας του δικτύου, και πολλές ευφάνταστες ιδέες και συνταγές για το γιορτινό τραπέζι.