Ο όμιλος Μασούτης εγκαινίασε δύο νέα καταστήματα στο 1ο χλμ της επαρχιακής οδού Νέων Μουδανιών-Νέας Ποτίδαιας στον Νομό Χαλκιδικής. Πρόκειται για ένα σούπερ μάρκετ και ένα κατάστημα χονδρικής cash & carry.

Το πρώτο κατάστημα, πρότυπο σχεδιασμού και εργονομίας, με χώρους πώλησης περίπου 1.500 τμ σε ένα επίπεδο, διαθέτει τμήματα αρτοπωλείου, οπωροπωλείου, κρεοπωλείου, delicatessen, καθώς και τμήματα ειδών δώρων, ένδυσης-υπόδησης κά. Το νέο σούπερ μάρκετ Μασούτης προσφέρει χώρο στάθμευσης πελατών 300 θέσεων. Διαθέτει 10 ταμεία και απασχολεί προσωπικό 60 ατόμων. Διευθυντής του είναι ο κ. Θεόδωρος Σαββινόπουλος.

Το νέο cash & carry του ομίλου διαθέτει χώρο πώλησης περίπου 1.000 τμ σε ένα επίπεδο, 3 ταμεία και απασχολεί 15 υπαλλήλους. Διευθυντής του είναι ο κ. Γιώργος Καρατζόπουλος.

Τα δύο καταστήματα εγκαινιάστηκαν στις 8 Ιουνίου από τον κ. Ι. Διάβολο, διευθυντή πωλήσεων του ομίλου, παρουσία των κκ Δ. Μασούτη, προέδρου του ομίλου, Χ. Πέτρου, διευθυντή μάρκετινγκ του ομίλου, Γ. Παπαγιάννη, δημάρχου Νέων Μουδανιών, Ι. Δριβελέγκα, βουλευτή Χαλκιδικής του ΠΑΣΟΚ, και πολλών άλλων επισήμων, συνεργατών, στελεχών του ομίλου και πλήθους καταναλωτών.

Για τις πρώτες ημέρες λειτουργίας των δύο καταστημάτων κυκλοφόρησαν ειδικά μονόφυλλα προσφορών με ιδιαίτερα προνομιακές τιμές και μεγάλες κληρώσεις δώρων, στις οποίες ξεχωρίζουν 1 αυτοκίνητο Smart Fortwo, 5 ταξίδια για 2 άτομα και 4 επώνυμα πλυντήρια ρούχων. Εξαιρετική είναι η προσφορά του νέου cash & carry, βάσει της οποίας όλοι επαγγελματίες-πελάτες του έχουν την ευκαιρία να κάνουν τις προμήθειές τους φθηνότερα κατά 4% για τον πρώτο μήνα της λειτουργίας του καταστήματος.