Η ΜΑΣΟΥΤΗΣ συνεχίζει να επεκτείνεται στη βόρεια Ελλάδα. Στις αρχές Σεπτεμβρίου εγκαινίασε στο Σιδηρόκαστρο Σερρών δύο νέα καταστήματα –ένα λιανικής, έκτασης 3.000 τ.μ. με άνετο χώρο στάθμευσης, και ένα χονδρικής, έκτασης 1.500 τ.μ. για την κάλυψη των αναγκών των επαγγελματιών του νομού. Οι νέες μονάδες βρίσκονται στο 4ο χλμ. της εθνικής οδού Σιδηροκάστρου-Προμαχώνα, κοντά στα σύνορα με τη Βουλγαρία.

Με επίκεντρο τη βόρεια Ελλάδα η αλυσίδα σούπερ μάρκετ ΜΑΣΟΥΤΗΣ συνεχίζει την επεκτατική της πολιτική. Στις αρχές Σεπτεμβρίου δύο νέα καταστήματα -ένα λιανικής και ένα χονδρικής- εγκαινιάστηκαν στο Σιδηρόκαστρο Σερρών.

Οι νέες μονάδες βρίσκονται στο 4ο χλμ. της εθνικής οδού Σιδηροκάστρου-Προμαχώνα, κοντά στα σύνορα με τη Βουλγαρία. Το κατάστημα λιανικής καταλαμβάνει χώρο πώλησης 3.000 τ.μ. και διαθέτει άνετο χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων. Στο εσωτερικό του αναπτύσσονται τμήματα κρεοπωλείου, οπωροπωλείου, παντοπωλείου, αρτοζαχαροπλαστείου και αλλαντικών-τυροκομικών, ενώ παράλληλα προσφέρονται είδη οικιακής χρήσης, είδη εξοχής, εποχιακά είδη, ρούχα, παιχνίδια και ηλεκτρικά.

Το κατάστημα χονδρικής καταλαμβάνει χώρο πώλησης 1.500 τ.μ. και έχει τη δυνατότητα να καλύπτει τις ανάγκες των επαγγελματιών του νομού με τμήματα όπως αλλαντικών και τυροκομικών προϊόντων. Από τις αρχές του έτους η εταιρεία έχει θέσει σε λειτουργία ένα κατάστημα χονδρικής στην Ορεστιάδα και ένα σούπερ μάρκετ στην Ηρακλείτσα Καβάλας.