Με τα εγκαίνια δύο καταστημάτων Μασούτης στη Θεσσαλονίκη (το 7ο και το 8ο κατά σειρά από την αρχή του περασμένου έτους), ολοκληρώθηκε το αναπτυξιακό πλάνο του ομίλου για το 2008. Το κατάστημα που βρίσκεται στην περιοχή Σαράντα Εκκλησιές, στην οδό Σκοπού 12, διαθέτει 3 ταμεία και απασχολεί 20 υπαλλήλους. Τη διεύθυνση του καταστήματος, που εγκαινιάστηκε στις 4 Δεκεμβρίου, ανέλαβε η κα Καραγκιαούρη Ελένη.

Το δεύτερο κατάστημα βρίσκεται στο Ωραιόκαστρο, στο 11ο χλμ Θεσσαλονίκης-Ωραιοκάστρου και περιλαμβάνει τμήματα μαναβικής, κρεοπωλείου, τυροκομικών, αλλαντικών, delicatessen, βιολογικών προϊόντων, τροφίμων-ζαχαρωδών, κατεψυγμένων, ειδών κάβας, απορρυπαντικών, καλλυντικών, ειδών οικιακής χρήσης, χαρτικών, εποχικών προϊόντων και υαλικών. Το κατάστημα διαθέτει 7 ταμεία και απασχολεί 25 υπαλλήλους. Διευθυντής του καταστήματος είναι ο κ. Αβραμίδης Σταύρος. Τη Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2008 πραγματοποιήθηκε η επίσημη τελετή των εγκαινίων του.

Ο κ. Ν. Μπάτος, δήμαρχος Ωραιοκάστρου, έκοψε την κορδέλα των εγκαινίων μαζί με τον κ. Διαμαντή Μασούτη, πρόεδρο του ομίλου, και τον εντεταλμένο νομαρχιακό σύμβουλο Θεσσαλονίκης. Οκ. Χαράλαμπος Πέτρου, διευθυντής marketing του ομίλου, δήλωσε ότι το συγκεκριμένο κατάστημα είναι το 185ο του ομίλου, και με βάση το αναπτυξιακό πλάνο της εταιρείας για το έτος 2009 προβλέπεται επέκταση του δικτύου με 8-10 νέα καταστήματα .

Τέλος, το καταναλωτικό κοινό της περιοχής που παρευρέθηκε στα εγκαίνια είχε την ευκαιρία να γνωρίσει το κατάστημα, να κάνει τις αγορές του, να επωφεληθεί από τις πολύ συμφέρουσες προσφορές με πολλά πλούσια δώρα και κληρώσεις, καθώς και να γευτεί νοστιμιές από τα BBQ.