Στις 11 και τις 22 Απριλίου εγκαινιάστηκαν δυο νέα καταστήματα της Μασούτης, το πρώτο στην Ανάληψη της Θεσσαλονίκης και το δεύτερο στη Βαρειά Μυτιλήνης, κοντά στο αεροδρόμιο της Λέσβου.

Το πρώτο κατάστημα, έκτασης χώρου πωλήσεων 600τμ, με τέσσερα ταμεία και εικοσαμελές προσωπικό, βρίσκεται στην οδό Δελφών 113 και διακρίνεται για τα τμήματα φρέσκων προϊόντων, αρτοποιείου και έτοιμου φαγητού που διαθέτει. Το νέο Μασούτης της Λέσβου, το πέμπτο της αλυσίδας στο νησί, με έκταση χώρου πωλήσεων 500τμ, αποθηκευτικό χώρο 350τμ, τέσσερα ταμεία και εικοσαμελές προσωπικό πέραν των αντίστοιχων τμημάτων πωλήσεων και της πλούσιας ποικιλίας τοπικών προϊόντων διαθέτει άνετο πάρκινγκ και σαλόνι-μπαρ, όπου προσφέρεται σελφ-σέρβις δωρεάν καφές.

Με την προθήκη των δύο νέων καταστημάτων η Μασούτης έχει στο δυναμικό του δικτύου της συνολικά 333 μονάδες στις περισσότερες περιοχές της χώρας και απασχολεί περισσότερους από 8.150 εργαζόμενους. Σημειώνουμε ότι για όγδοη συνεχή χρονιά η εταιρεία διακρίθηκε στη λίστα των Best Workplaces μεταξύ των δέκα πρώτων επιχειρήσεων με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στη χώρα, κατακτώντας την τρίτη θέση, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ετήσιας έρευνας αξιολόγησης του εργασιακού περιβάλλοντος Best Workplaces του Great Place to Work Institute Hellas. Πρόκειται για τη μοναδική εταιρεία του κλάδου, που διακρίνεται επανειλημμένα σε μια από τις κορυφαίες θέσεις της σχετικής κατάταξης.