Από τις αρχές του έτους η ΑΒ Βασιλόπουλος δρομολόγησε την προσθήκη συνολικά 19 νέων καταστημάτων. Στο πλαίσιο αυτό, εγκαινιάστηκαν πρόσφατα το δεύτερο εταιρικό AB Food Market στη περιοχή της Νεάπολης, στο κέντρο της Αθήνας, και ακόμα ένα ΑΒ Food Market του δικτύου franchisees στην Σκάλα Πάτμου -το 7ο της αλυσίδας σε νησί του Αιγαίου και το 3ο στα Δωδεκάνησα.

Από τις αρχές του έτους η ΑΒ Βασιλόπουλος δρομολόγησε την προσθήκη 19 νέων καταστημάτων, με τα οποία το δίκτυό της στο τέλος του 12μήνου θα αριθμεί συνολικά 167 σημεία πώλησης, συμπεριλαμβανομένων και των καταστημάτων δικαιόχρησης.

Στο πλαίσιο αυτό, πρόσφατα εγκαινιάστηκε το δεύτερο εταιρικό AB Food Market στη περιοχή της Νεάπολης (Μαυρομιχάλη και Διγενή Ακρίτα), στο κέντρο της Αθήνας. Με χώρους πώλησης 1.000τμ, το νέο κατάστημα, που διαθέτει 6 ταμεία και υπόγειο parking 15 θέσεων, εκδίδει τιμολόγια και δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες.

Στο μεταξύ, εγκαινιάστηκε και ένα ΑΒ Food Market του δικτύου franchisees στην Σκάλα Πάτμου. Πρόκειται για το 7ο κατάστημα σε νησί του Αιγαίου και το 3ο στα Δωδεκάνησα. Με χώρους πωλήσεων 600τμ σε δύο επίπεδα, διαθέτει 3 ταμεία, 20 θέσεις στάθμευσης και απασχολεί 13 άτομα προσωπικό. Έτσι τώρα το δίκτυο franchising της ΑΒ Βασιλόπουλος αριθμεί 32 εμπορικές μονάδες εκ των οποίων οι 17 λειτουργούν με το σήμα AB Food Market και οι 15 με το σήμα AB Shop & Go.

Πέρυσι η εταιρεία προέβη στη λειτουργία 13 νέων καταστημάτων (5 σούπερ μάρκετ, 2 City και 6 μονάδων δικαιόχρησης), ενώ ανακαίνισε 6 από τα υπάρχοντα καταστήματα.