Δύο νέα καταστήματα σε μια βδομάδα, μετά τα μέσα του Απριλίου, εγκαινίασε η αλυσίδα σούπερ μάρκετ και cash & cary Ατλάντικ. Το πρώτο, cash & cary, στην Καλαμάτα, στη νέα είσοδο της πόλης, είναι το 7ο της αλυσίδας στο νομό Μεσσηνίας. Το δεύτερο, σούπερ μάρκετ, στην πόλη των Καλαβρύτων είναι το 9ο της εταιρείας στον νομό Αχαΐας. Πλέον το δίκτυο της Ατλάντικ απαριθμεί 183 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Στις 17 του Απριλίου η Ατλάντικ εγκαινίασε το νέο της cash & cary στην Καλαμάτα, στη νέα είσοδο της πόλης (περιοχή Ασπρόχωμα). Το νέο κατάστημα -το 7ο της αλυσίδας στο νομό Μεσσηνίας- έχει συνολική έκταση 800τμ, απασχολεί 16 άτομα και απευθύνεται σε όλους τους επαγγελματίες της περιοχής, όπως ιδιοκτήτες παντοπωλείων, mini-market, χώρων εστίασης, διασκέδασης και τουριστικής φιλοξενίας, προσφέροντάς περισσότερα από 15.000 είδη. Σημειώνεται ότι οι πελάτες του εξυπηρετούνται από πωλητές-γνώστες τις επαγγελματικής αγοράς κι ότι παρέχει τη δυνατότητα διανομής-παράδοσης των παραγγελιών τους στις εγκαταστάσεις τους.

Τέσσερις μέρες αργότερα εγκαινιάστηκε και το νέο σούπερ μάρκετ της αλυσίδας στα Καλάβρυτα, το 9ο της εταιρείας στον νομό Αχαΐας. Σε κτίριο ιδιοκτησίας της Ατλάντικ, το νέο κατάστημα έχει έκταση 800τμ, απασχολεί 18 υπαλλήλους από την περιοχή, και διαθέτει εξειδικευμένα τμήματα οπωροπωλείου, τυροκομικών, αλλαντικών, delicatessen, κάβας και μη τροφίμων.

Πλέον το δίκτυο της Ατλάντικ απαριθμεί 183 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.