Σε σώμα συγκροτήθηκε το νέο διοικητικό συμβούλιο της Άλφα Διανομές, μετά την ολοκλήρωση της εξαγοράς της εταιρείας (μαζί με τις ΙΝΚΑΤ, delivery.gr και e-table.gr) από την Delivery Hero. Σε αυτό έχουμε το φαινόμενο της διαρχίας, καθώς υπάρχουν δύο διευθύνοντες σύμβουλοι: από τη μία ο Κωνσταντίνος Κυρκίνης, ένας από τους ιδρυτές της efood, και από την άλλη ο επικεφαλής του ομίλου Μούχαλη, Γιώργος Μούχαλης.

Καθήκοντα προέδρου ασκεί ο Κωνσταντίνος Ακρίβος, CFO της Delivery Hero για την Ελλάδα και την Κύπρο, ενώ στο ΔΣ συμμετέχουν ως μέλη και ο Παμίνος Κυρκίνης, ο έτερος συνιδρυτής της efood, και ο Χάρης Τάκας, senior Q-commerce & logistics director της efood. Η θητεία του ΔΣ είναι πενταετής και λήγει την 1η Ιουλίου του 2027.

Σηµειώνεται ότι οι δύο διευθύνοντες σύµβουλοι εκπροσωπούν και δεσµεύουν την εταιρεία ενεργώντας ο καθένας ξεχωριστά, ασκώντας εξουσίες διαχείρισης και εκπροσώπησης με μόνη την υπογραφή τους κάτω από την εταιρική επωνυμία, ωστόσο όταν πρόκειται να ληφθούν σημαντικές αποφάσεις, την εταιρεία εκπροσωπούν και δεσμεύουν με την από κοινού υπογραφή τους κάτω από την εταιρική επωνυμία, και οι δύο διευθύνοντες σύμβουλοι της Άλφα Διανομές.


Πρώτη δημοσίευση της είδησης στο καθημερινό newsletter FOODReporter