Πιστή στο ετήσιο ραντεβού με τους χιλιάδες επισκέπτες της αλλά και τους ανθρώπους των επιχειρήσεων, που είναι υπεύθυνες για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες ψηφιακής τεχνολογίας που χρησιμοποιούμε καθημερινά, η έκθεση dte-Digital Technology Expo 2007 ανοίγει από σήμερα τις πύλες της στο κοινό και τους επαγγελματίες.

Η dte-Digital Technology Expo 2007, η οποία θα πραγματοποιηθεί από 8 έως 11 Νοεμβρίου 2007 στο εκθεσιακό και συνεδριακό κέντρο Expo Athens στην Ανθούσα, επιβεβαιώνει με τον καλύτερο τρόπο τον χαρακτηρισμό “έκθεση ψηφιακής τεχνολογίας”. Ακολουθώντας τις διεθνείς εξελίξεις, που δείχνουν φανερά την τάση για παρουσίαση καταναλωτικών τεχνολογικών προϊόντων (consumer electronics) μαζί με προϊόντα πληροφορικής & τηλεπικοινωνιών αλλά και ολοκληρωμένες λύσεις για επιχειρήσεις (business solutions) σε μια διοργάνωση, η dte 2007 αποτελεί μια πλατφόρμα για τους εκθέτες να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους απ’ ευθείας σε ένα πολυπληθές κοινό (σχεδόν 100.000 επισκέπτες τα τελευταία τρία χρόνια).

Περισσότερες από 100 εταιρείες (όχι brands) περιμένουν τους επισκέπτες της έκθεσης για τους ξεναγήσουν στον μαγικό κόσμο της τεχνολογίας, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι με την προσθήκη εταιρειών κινητής τηλεφωνίας, ηλεκτρονικών καταναλωτικών αγαθών και λύσεων για επιχειρήσεις, η φετινή dte αναμένεται να είναι η πληρέστερη από κάθε προηγούμενη. Από τον κατάλογο των εκθετών ξεχωρίζουν οι κύριοι χορηγοί (όμιλος εταιρειών ΟΤΕ, Cosmote, OTEnet, HellasSat, Microsoft και Cisco), ενώ για μια ακόμη χρονιά στηρίζουν τη διοργάνωση σημαντικοί φορείς (ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδας, η Ειδική Γραμματεία Ψηφιακού Σχεδιασμού του Υπ. Οικονομίας & Οικονομικών, η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών & Ταχυδρομείων, η Κοινωνία της Πληροφορίας ΑΕ, ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων & Βιομηχανιών, η Γεν. Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων και ο Δήμος Αθηναίων).

Από το πρόγραμμα των εκδηλώσεων που πλαισιώνουν τη λειτουργία της έκθεσης ξεχωριστή θέση έχει το πολυαναμενόμενο CEO Forum. Κυβερνητικοί αξιωματούχοι, πρόεδροι φορέων ξένοι προσκεκλημένοι, ανώτατα στελέχη της ελληνικής βιομηχανίας και του κλάδου των τεχνολογιών πληροφορικής & επικοινωνιών, opinion leaders και διαμορφωτές της κοινής γνώμης, θα συναντηθούν το απόγευμα της Πέμπτης 8 Νοεμβρίου στους συνεδριακούς χώρους του Expo Athens, για να παρουσιάσουν τις θέσεις τους και να ανταλλάξουν απόψεις, με απώτερο στόχο την επιτάχυνση της ανάπτυξης της χώρας μας και την αξιοποίηση των ευκαιριών που παρουσιάζονται για τις ελληνικές επιχειρήσεις και τη βιομηχανία, στην ευρύτερη περιοχή μας. Επίσης, το ενδιαφέρον των επισκεπτών της έκθεσης που προέρχονται από τον επιχειρηματικό κόσμο αναμένεται να συγκεντρώσει η ειδική εκδήλωση που έχει προετοιμάσει η Microsoft Ελλάς την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2007, η οποία θα είναι αφιερωμένη στις λύσεις UC (unified communications). Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο κ. Eric Gebhardt, director of industry initiatives της Microsoft Corporation, ο οποίος θα παρουσιάσει τη νέα πρόταση της Microsoft και τα σημαντικά επιχειρηματικά της οφέλη, ενώ εκπρόσωποι από ελληνικές εταιρείες-συνεργάτες της Microsoft θα μεταφέρουν την εμπειρία τους από υλοποιήσεις στη χώρα μας (για εγγραφές στην εκδήλωση μπορείτε να επισκεφθείτε το www.microsoft.com/hellas/events). Τέλος, μέσω παράλληλων εκδηλώσεων, που θα φιλοξενηθούν στον χώρο της έκθεσης καθ’ όλη τη διάρκειά της, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν ενδιαφέρουσες πλευρές σχετικά με την αξιοποίηση των σύγχρονων ψηφιακών τεχνολογιών στη χώρα μας.

Η dte-Digital Technology Expo είναι έτοιμη να σας υποδεχθεί

την Πέμπτη, 8 Νοεμβρίου, 11:00-21:00
την Παρασκευή, 9 Νοεμβρίου, 11:00-21:00
το Σάββατο, 10 Νοεμβρίου, 11:00-21:00
την Κυριακή, 11 Νοεμβρίου, 11:00-21:00

Τα εγκαίνια της Εκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη, 8 Νοεμβρίου στις 20:00.
Για περισσότερες πληροφορίες και δωρεάν εγγραφή επισκεφτείτε τον δικτυακό τόπο της έκθεσης στη διεύθυνση www.dte.gr.