Η τάση του Dry January αποτελεί μια ευκαιρία για επαναπροσδιορισμό συνηθειών και επιλογών, αναδεικνύοντας προϊόντα όπως το Crodino, ένα μη αλκοολούχο aperitivo με ιταλική παράδοση που χρονολογείται από το 1965.

Η μοναδική συνταγή του Crodino περιλαμβάνει 15 βότανα, ρίζες και μπαχαρικά, τα οποία περνούν από διαδικασία εκχύλισης διάρκειας έξι μηνών. Το αποτέλεσμα είναι ένας σύνθετος γευστικός χαρακτήρας που ισορροπεί ανάμεσα σε νότες πορτοκαλιού, φρούτων και βοτάνων, με γλυκόπικρη επίγευση.

Το χαρακτηριστικό ξανθό χρώμα του, εμπλουτισμένο με λαμπερές πορτοκαλί αποχρώσεις, συμπληρώνει την αισθητική του προτάση. Το Crodino μπορεί να καταναλωθεί σε κάθε περίσταση, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Είτε συνοδεύει το brunch είτε τα after-work drinks, η γεύση του ταιριάζει εξίσου καλά με ιταλικά ή άλλου τύπου snacks. Για την παρασκευή του στο σπίτι, ακολουθούν τα εξής απλά βήματα:

  • Ένα ψηλό ποτήρι κρασιού με πάγο.
  • Προσθήκη Crodino.
  • Μισή φέτα πορτοκαλιού.
  • Για περισσότερο αφρισμό, λίγη σόδα.

Πρώτη δημοσίευση της είδησης στο καθημερινό newsletter FOODReporte