Η νέα αντιρυτιδική σειρά απευθύνεται σε ώριμες γυναίκες άνω των 45 ετών.  “Σε αντίθεση με την νοοτροπία που επικρατεί στο θέμα της μάχης κατά των επιπτώσεων γήρανσης σήμερα”, τονίζουν τα στελέχη του μάρκετινγκ, “η οποία οξύνει την ανασφάλεια των γυναικών και τις φοβίες τους απέναντι στο χρόνο, η σειρά Pro-Age καταρρίπτει τα στερεότυπα της τελειότητας, διευρύνοντας τον ορισμό της ομορφιάς και αναδεικνύοντας την πραγματική ομορφιά των γυναικών, ακόμη και στην πιο ώριμη ηλικία. Γιατί το Dove τις θέλει να αισθάνονται όμορφα στην ηλικία που βρίσκονται ενθαρρύνοντας τις να περιποιούνται το πρόσωπό τους με τον κατάλληλο τρόπο με βάση τις ιδιαίτερες ανάγκες της ώριμης επιδερμίδας”.

Απαντώντας στο ερώτημα που αφορά στον ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της σειράς έναντι των άλλων προϊόντων της κατηγορίας στην οποία ανήκει, μας είπαν: “Η γκάμα των προϊόντων Pro-Age Advanced Face Care οφείλει την αποτελεσματική της δράση σε τρία δραστικά συστατικά που λειτουργούν σε διαφορετικά επίπεδα: α) Το εξελιγμένο 3πλό οπτικό σύστημα, που δρα σε συνδυασμό με τους ενυδατικούς παράγοντες για την ενίσχυση της φωτεινότητας και το σβήσιμο των λεπτών γραμμών.  Το σύστημα αυτό περιέχεται στις κρέμες και serum της σειράς με σύνθεση και ιδιότητες άριστα προσαρμοσμένες στις ιδιαίτερες απαιτήσεις του κάθε προϊόντος. β) Τα υψηλά επίπεδα από αντιοξειδωτική βιταμίνη Ε θωρακίζουν την επιδερμίδα του προσώπου από τις επιπτώσεις των ελευθέρων ριζών. γ) To CLA, ένα συστατικό φυσικής προέλευσης, επανορθώνει διαρκώς την επιδερμίδα από το εσωτερικό της. Λειτουργεί στα πιο βαθιά στρώματα της επιδερμίδας του προσώπου, επιταχύνοντας τη διαδικασία ανανέωσής της και βοηθώντας στην ενίσχυση της παραγωγής κολλαγόνου. Αποτέλεσμα: Οι λεπτές γραμμές και οι ρυτίδες μειώνονται.

Τα πλεονεκτήματα της νέας σειράς επεκτείνονται και στη συσκευασία των προϊόντων που την απαρτίζουν. Οι κρέμες της νέας  αντιρυτιδικής σειράς Dove Pro-Age Advanced Face Care συσκευάζονται απουσία οξυγόνου, σε μια αεροστεγή, αλουμινένια συσκευασία. Η συσκευασία αυτή είναι ειδικά σχεδιασμένη για να προστατεύει τα πολύτιμα συστατικά που περικλείει από την οξείδωση, ώστε να διατηρείται η αποτελεσματικότητά και η δραστικότητά τους.”
 
H νέα σειρά Dove Pro-Age Advanced Face Care θα  είναι σύντομα διαθέσιμη σε όλα τα σούπερ μάρκετ και τα καταστήματα καλλυντικών και θα υποστηριχθεί με τηλεοπτικά διαφημιστικά σποτ, με καταχωρίσεις στον περιοδικό τύπο και με publi, με προωθητικές δραστηριότητες μέσα στα καταστήματα, με ενέργειες PR/Special Events, καθώς και με πολύ έντονη δειγματοδιανομή.
 
“Η σειρά Pro-Age”, τονίζουν οι υπεύθυνοι μάρκετινγκ, “σχεδιασμένη για να προσφέρει στην ώριμη επιδερμίδα την εξειδικευμένη φροντίδα που χρειάζεται, επεκτείνεται και στα προϊόντα περιποίησης προσώπου προσφέροντας μια ξεχωριστή πρόταση στην αγορά της αντιρυτιδικής περιποίησης: Προϊόντα υψηλής ποιότητας και τιμής, μια απλή αλλά πλήρη σειρά καθαρισμού και περιποίησης ειδικά σχεδιασμένη για τις ανάγκες της ώριμης επιδερμίδας από μια μάρκα με βαριά κληρονομιά στις αντίστοιχες κατηγορίες, ελκυστικό χρωματικό κώδικα, ο οποίος είναι ήδη ευρέως διαδεδομένος στο mass retail, και ξεκάθαρη επικοινωνία”.