Το συνώνυμο για το brand Dove είναι η λέξη καινοτομία. Γιατί η καινοτομία βρίσκεται στην καρδιά του brand και ταυτόχρονα αποτελεί το όραμα, τον στόχο, τη φιλοσοφία και την προτεραιότητά του εδώ και τόσα χρόνια. Καινοτομία στην πράξη, με προϊόντα τα οποία απαντούν στις σύγχρονες ανάγκες των γυναικών. Γιατί τo Dove είναι μία ξεχωριστή, εναλλακτική επιλογή για τις γυναίκες που καταλαβαίνουν ότι η αληθινή ομορφιά βρίσκεται μέσα τους.

Το Dove μετατρέπει καθημερινά την περιποίηση της γυναικείας επιδερμίδας σε αληθινή στιγμή ομορφιάς και απόλαυσης με προϊόντα, που φροντίζουν και προστατεύουν το σώμα. Σήμερα, το Dove προχωράει ένα βήμα πιο πέρα και αλλάζει για ακόμα μία φορά τα δεδομένα στην περιποίηση σώματος, συνδυάζοντας εξελιγμένη δερματολογική φροντίδα με τη μοναδική εμπειρία ενός spa.

Dove DermaSpa: Εμπειρία spa. Δερματολογική φροντίδα
Για πρώτη φορά, το Dove παρουσιάζει την πιο εξελιγμένη τεχνολογία του στη φροντίδα της επιδερμίδας, με μια σειρά προϊόντων περιποίησης σώματος που προσφέρουν μία αίσθηση πολυτέλειας αντίστοιχη με αυτή των προϊόντων Spa. Το Dove μετατρέπει την περιποίηση της επιδερμίδας από ρουτίνα σε εμπειρία απόλαυσης με την πρωτοποριακή σειρά Dove DermaSpa. Η σειρά προσφέρει στις γυναίκες προσωπικές στιγμές, στις οποίες πρωταγωνιστούν εκείνες, το σώμα τους και η αίσθηση χαλάρωσης, που προέρχεται από τη φροντίδα και την περιποίηση της επιδερμίδας.

Σχεδιασμένη να ξυπνά τις αισθήσεις και να βοηθάει τις γυναίκες να αποκτήσουν καλύτερη σχέση με το σώμα τους, η νέα σειρά Dove DermaSpa έρχεται για να υπενθυμίσει πόσο σημαντική είναι η στιγμή που περνάμε με τον εαυτό μας. Αυτή τη «στιγμή», το Dove την ονομάζει «me-time». Το πιο σημαντικό «me-time» είναι η καθημερινή περιποίηση της επιδερμίδας, η ενυδάτωση και η φροντίδα της, γιατί όλα αυτά χαρίζουν στις γυναίκες μια αίσθηση χαλάρωσης.

Αξίζει να γίνει ιδιαίτερη αναφορά στα εκλεκτά και εκρηκτικά αρώματα της σειράς Dove DermaSpa, καθώς αποτελούν δημιουργίες της Ann Gottlieb, παγκοσμίου φήμης δημιουργό αρωμάτων και σύμβουλο στους μεγαλύτερους οίκους του κόσμου.

Cell-MoisturisersTM
Η πιο εξελιγμένη τεχνολογία του Dove στη φροντίδα της επιδερμίδας έχει όνομα: Dove DermaSpa. Η νέα σειρά αποτελείται από κρέμες σώματος, βελούδινες λοσιόν και μεταξένια έλαια, που ενυδατώνουν και θρέφουν σε βάθος, καθώς όλα τα προϊόντα της σειράς περιέχουν την τεχνολογία Cell-MoisturisersTM.

Τι είναι όμως η τεχνολογία Cell-MoisturisersTM; Πρόκειται για ένα καινοτόμο ενυδατικό και θρεπτικό σύμπλεγμα με φυτικά έλαια, τα οποία δρουν στην καρδιά των κυττάρων του δέρματος ενεργοποιώντας τα, με αποτέλεσμα μια επιδερμίδα ενυδατωμένη σε βάθος. Με τη χρήση των προϊόντων της σειράς Dove DermaSpa η καταναλώτρια απολαμβάνει δερματολογική φροντίδα και μία αίσθηση πολυτελούς περιποίησης spa στο δέρμα της.

4 πολυτελείς πλατφόρμες
Οι 4 πολυτελείς πλατφόρμες Dove DermaSpa: Goodness³, Uplifted+, Youthful Vitality και Summer Revived προσκαλούν τις καταναλώτριες να τις ανακαλύψουν και να αισθανθούν από την πρώτη χρήση ευεξία και την επιδερμίδα τους ενυδατωμένη.

Goodness³
Η νέα σειρά Dove DermaSpa Goodness³ υπόσχεται τη μεταμόρφωση της επιδερμίδας. Η μεγάλη γκάμα προϊόντων, που περιλαμβάνει λοσιόν, κρέμα σώματος, λάδι σώματος και κρέμα χεριών, είναι εμπλουτισμένη με Ω-έλαια, που αποκαθιστούν τον προστατευτικό φραγμό του δέρματος, και σε συνδυασμό με την τεχνολογία Cell-MoisturisersTM δημιουργούνται συνθέσεις που στοχεύουν στον πυρήνα των κυττάρων, προσφέροντας πλούσια, βαθιά ενυδάτωση και αίσθηση φροντίδας. Χάρη σε αυτό τον καινοτόμο συνδυασμό η σειρά Goodness³ χαρίζει μοναδική υφή στην επιδερμίδα και την κάνει απαλή και φωτεινή. Είναι κατάλληλη για ξηρές επιδερμίδες και βοηθάει στην αναδόμησή τους.

Uplifted+
Η σειρά Dove DermaSpa Uplifted+ ενσωματώνει την τεχνολογία Cell- MoisturisersTM και προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και θρέψη που βοηθά στην αποκατάσταση της ελαστικότητας και της σφριγηλότητας της επιδερμίδας από την πρώτη κιόλας χρήση.

Η σειρά περιλαμβάνει μια ελαφριά σαν πούπουλο λοσιόν, ένα λάδι που γλιστρά πάνω στο σώμα και ένα roll-on gel που συνδυάζει μια δροσερή ενυδατική σύνθεση με την απαλή μαλακτική δράση του συστήματος 3 σφαιριδίων για τονωμένη και πιο σφριγηλή επιδερμίδα. Οι πολυτελείς συνθέσεις θυμίζουν προϊόντα spa και ξυπνούν τις αισθήσεις απογειώνοντας την καθημερινή περιποίηση του σώματος.

Youthful Vitality
Η νέα σειρά Dove DermaSpa Youthful Vitality έρχεται με μία λοσιόν σώματος, μία κρέμα σώματος και μία κρέμα χεριών να ανανεώσει την επιδερμίδα, χαρίζοντας αίσθηση νεανικού δέρματος. Η σύνθεσή της με Cell-MoisturisersTM και ένα συμπυκνωμένο ορό φροντίδας περιέχει γαλακτικό οξύ το οποίο βοηθά στην ήπια απολέπιση και προάγει την ανάπλαση της επιδερμίδας. Έτσι, η επιδερμίδα βελτιώνεται ορατά ενώ δείχνει πιο ενυδατωμένη, ελαστική και αναζωογονημένη, με ομοιόμορφο τόνο. H επιδερμίδα δείχνει σαν να έχει γυρίσει ο χρόνος πίσω!

Summer Revived
Η νέα σειρά Dove DermaSpa Summer Revived προσφέρει καλοκαιρινή αίσθηση στην καθημερινή περιποίηση κάθε εποχή του έτους. Η σύνθεσή της με υψηλά επίπεδα γλυκερίνης και διϋδροξυακετόνης και την τεχνολογία Cell-MoisturisersTM βοηθούν στην βαθιά ενυδάτωση, θρέψη και λάμψη της επιδερμίδας. Παράλληλα, προσφέρει μια φυσική χάλκινη όψη χαρίζοντας ένα φυσικό μαύρισμα οποιαδήποτε στιγμή.