Πέντε προϊόντα της γαλακτοβιομηχανίας Δωδώνη βράβευσε φέτος το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας iTQi, στο πλαίσιο των Superior Taste Awards 2019.

Ειδικότερα, τρία χρυσά αστέρια απέσπασε το κατσικίσιο τυρί Δωδώνη και δύο χρυσά το γιαούρτι Δωδώνη Ηπειρώτικο Στραγγιστό 2% και 6%, η κεφαλογραβιέρα ΠΟΠ και το Δωδώνη Κλασικό 8%. Τα βραβεία Superior Taste Awards διοργανώνονται κάθε χρόνο από το iTQi, τιμώντας τρόφιμα και ποτά ανώτερης ποιότητας και γεύσης παγκοσμίως κατόπιν αμερόληπτης διαδικασίας της «τυφλής δοκιμής» από διακόσιους κορυφαίους σεφ και γευσιγνώστες.