Η Δωδώνη προχωρά στην επέκταση της σειράς φυτικών προϊόντων «Δωδώνη Plant’d» συστήνοντας το «Δωδώνη Plant’d Λευκό» και «Δωδώνη Plant’d Κίτρινο σε φέτες». Παράλληλα, ενισχύει την κατηγορία φυτικών επιδορπίων με τη νέα γεύση «Δωδώνη Plant’d Φράουλα- Κακάο», προσφέροντας ακόμα περισσότερες επιλογές στους καταναλωτές, ανταποκρινόμενη στις υπάρχουσες αλλά και στις νέες διατροφικές τάσεις και ανάγκες.

Το «Δωδώνη Plant’d Λευκό» (διαθέσιμο σε άλμη και σε συσκευασία 200gr) αποτελεί μια εκλεπτυσμένη διατροφική επιλογή 100% φυτικής προέλευσης και έναν ευφάνταστο συνδυασμό γεύσης. Διατίθεται σε πρακτικές συσκευασίες που διατηρούν το προϊόν φρέσκο και ασφαλές. Παράλληλα, είναι πλούσιο σε βιταμίνη Β12 και ασβέστιο. Το «Δωδώνη Plant’d Κίτρινο σε Φέτες» είναι εμπλουτισμένο με βιταμίνη Β2, Β12 και ασβέστιο, αποτελεί μια θρεπτική και λαχταριστή επιλογή για το τοστ, την πίτσα και κάθε είδος σνακ.

Η Δωδώνη εμπλούτισε τη σειρά των Δωδώνη Plant’d, λανσάροντας τη νέα φρουτένια γεύση του, το Δωδώνη Plant’d Φράουλα – Κακάο, με βάση τη βρώμη. Ολόκληρη η σειρά «Δωδώνη Plant’d» είναι κατάλληλη για όσους επιλέγουν μια vegan διατροφή ή μία διατροφή με λιγότερα γαλακτοκομικά, καθώς όλα τα προϊόντα παράγονται από εξαίρετης ποιότητας φυσικά συστατικά, ενώ δεν περιέχει λακτόζη, φοινικέλαιο, σόγια, ξηρούς καρπούς και συντηρητικά. Επιπλέον, φέρει την πιστοποίηση V-Label.


Πρώτη δημοσίευση της είδησης στο καθημερινό newsletter FOODReporter