Με τη γνώση που της δίνει η 48χρονη εξειδίκευσή της στη δημιουργία παγωτού με βάση τις αγνές ελληνικές πρώτες ύλες, η «δωδώνη», δια χειρός Γιάννη Αποστολάκη, δημιούργησε φέτος γεύσεις που διευρύνουν τις απολαυστικές επιλογές για τους λάτρεις του αυθεντικού ποιοτικού παγωτού.

Το πράσινο μήλο εμπλουτίζεται με μούρα και μεταμορφώνεται σε παγωτό, το Πράσινο Μήλο με Μούρα. Την ίδια στιγμή, δύο χαρακτηριστικοί καρποί της Ανατολής και της Δύσης, γνωστοί για τις θρεπτικές τους ιδιότητες, βρίσκουν μέσω της καραμέλας την ιδανική ισορροπία, δημιουργώντας την Καραμέλα με Goji Berries και Cranberries. Η γεύση «δωδώνη» Πραλίνα Φουντουκιού συναντά τους ξηρούς καρπούς, δημιουργώντας την Πραλίνα Φουντουκιού με Ξηρούς Καρπούς. Παράλληλα, για τα μικρά, αλλά και τα μεγάλα, παιδιά, η «δωδώνη», παρουσιάζει φέτος τη γεύση Τσιχλόφουσκα. Τέλος, η κλασσική Βανίλια ενώνεται με το ελληνικό, καλοκαιρινό, σύκο για να δημιουργηθεί η νέα Βανίλια με Σύκο. Με τις νέες αυτές γεύσεις, το σύνολο των επιλογών «δωδώνη» αυξάνεται σε 47, όλες από 100% αγνό ελληνικό φρέσκο γάλα.