Πλήθος επιχειρηματιών, στελεχών επιχειρήσεων, εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης, αλλά και των εργαζόμενων, εγκαινιάστηκε στην Ανθούσα, στο Εμπορικό Κέντρο «Emporium Plaza» το 16ο Praktiker.

Πρόκειται για το πρώτο διπλό κατάστημα της αλυσίδας, με χώρους πώλησης που απευθύνονται στο ευρύ καταναλωτικό κοινό, αλλά και με ξεχωριστό κτίριο, 2.000τμ, με προϊόντα για επαγγελματίες πελάτες (B2B Center). Στο κατάστημα λιανικής, θα διατίθενται 45.000 κωδικοί προϊόντων, ενώ ειδικοί σύμβουλοι θα προσφέρουν καθοδήγηση για ολοκληρωμένες λύσεις, σύμφωνα με τις ανάγκες του κάθε πελάτη.

Στον χαιρετισμό του, ο κ. Ι. Σελαλμαζίδης, γενικός διευθυντής, Praktiker Hellas, αναφέρθηκε στη σημασία της επένδυσης για την επιχείρηση, αλλά και για την περιοχή, ενώ ευχαρίστησε θερμά όλους τους συνεργάτες για τη συμβολή τους στην επιτυχία του εγχειρήματος. Όπως δήλωσε, το έργο, που ολοκληρώθηκε σε μόλις 7 μήνες, εντάσσεται στο γενικότερο επενδυτικό πλάνο της εταιρείας, βάσει του οποίου θα λειτουργήσουν έως το 2020 και νέα καταστήματα, πανελλαδικά: το 7ο στην Αττική, το 2ο στη Θεσσαλονίκη και νέα σημεία στη νησιωτική χώρα.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Αν. Αττικής, κ. Πέτρος Φιλίππου και ο Δήμαρχος Παλλήνης, κ. Αθ. Ζούτσος, επαίνεσαν την επενδυτική δραστηριότητα της επιχείρησης, σε μια περίοδο που οι επενδύσεις αποτελούν το ζητούμενο για τη διασφάλιση της ανάπτυξης, δίνοντας έμφαση στη σημασία του έργου για την κοινωνία και την οικονομία της περιοχής.

Η τελετή των εγκαινίων ολοκληρώθηκε με τον καθιερωμένο αγιασμό και το κόψιμο της κορδέλας, ενώ οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στον χώρο του καταστήματος, εντυπωσιαζόμενοι από τη διαμόρφωση του χώρου, την ποικιλία των προϊόντων και τη υποδοχή τους εκ μέρους των υπαλλήλων.