Διεθνή τιμητική διάκριση από το International Taste & Quality Institute (iTQi) έλαβε το ελληνικό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Κarpea Aθηνολιά, που προέρχεται από εκλεκτές σοδειές επιλεγμένων ελαιώνων της Πελοποννήσου, βραβευόμενο στις Βρυξέλλες με δύο Αστέρια Ανώτατης Γεύσης, στο πλαίσιο διαγωνισμού για την ανάδειξη προϊόντων με την πιο υψηλή ποιότητα και ξεχωριστή γεύση.

Ο iTQi είναι ο πρώτος ανεξάρτητος οργανισμός, που απαρτίζεται από σεφ και γευσιγνώστες οι οποίοι κρίνουν, βραβεύουν και προωθούν με το κύρος τους τρόφιμα και ποτά ανώτερης ποιότητας απ’όλον τον κόσμο. Οι κριτές επιλέγονται από τις 13 αναγνωρισμένες λέσχες μαγείρων και γευσιγνωστών στην Ευρώπη.