Τα εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα ‘Αλτις Αγουρέλαιο, ‘Αλτις Παραδοσιακό, Altis Extra Virgin και Solon Extra Virgin της Ελαΐς-Unilever βραβεύτηκαν πρόσφατα στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Superior Taste Award 2009 (Bραβείο Ανώτερης Γεύσης 2009), που διοργανώθηκε από τον Διεθνή Οργανισμό Γεύσης και Ποιότητας (Ιnternational Taste & Quality Institute-iTQi). Πρόκειται για έναν κορυφαίο ανεξάρτητο οργανισμό από καταξιωμένους Ευρωπαίους σεφ και γευσιγνώστες, ειδικευμένους να κρίνουν και να επιβραβεύουν τρόφιμα και ποτά ανώτερης γεύσης.

Στο διαγωνισμό, στον οποίο φέτος έλαβαν μέρος 525 προϊόντα από περισσότερες από 50 χώρες, η Ελαΐς-Unilever βραβεύθηκε με αστέρια και για τα τέσσερα εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδά της που συμμετείχαν στον διαγωνισμό.

‘Οπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Αχιλλέας Αγγελόπουλος, διευθυντής του Κλάδου Ελαιολάδου και Τοματικών Προϊόντων της Ελαΐς-Unilever, «η σημαντική αυτή διάκριση αποτελεί για όλους εμάς τους ανθρώπους του ελαιολάδου επιβράβευση της προσπάθειας που κάνουμε καθημερινά να προσφέρουμε στους ‘Ελληνες, αλλά και στους καταναλωτές του εξωτερικού, ελαιόλαδα Α’ επιλογής, εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα επιλεγμένα από τους καλύτερους ελαιώνες του τόπου μας, τα οποία φιλοδοξούμε να κατακτήσουν και τις διεθνείς αγορές».