8 προϊόντα αύξησαν τη μέση τιμή λιανικής πώλησής τους στα σούπερ μάρκετ την εβδομάδα από 20 έως 26 Νοεμβρίου, σε σχέση με την προηγούμενη (13 έως 19/11) ενώ 20 σημείωσαν μείωση και 22 προϊόντα διατήρησαν σταθερές τις τιμές τους. Τα στοιχεία προκύπτουν από την παρακολούθηση εκ μέρους της IRI ενός καλαθιού αγορών στο οποίο συμμετέχουν 50 βασικά προϊόντα.

8 προϊόντα αύξησαν τη μέση τιμή λιανικής πώλησής τους στα σούπερ μάρκετ την εβδομάδα από 20 έως 26 Νοεμβρίου, σε σχέση με την προηγούμενη (13 έως 19/11) ενώ 20 σημείωσαν μείωση και 22 προϊόντα διατήρησαν σταθερές τις τιμές τους. Τα στοιχεία προκύπτουν από την παρακολούθηση ενός καλαθιού αγορών στο οποίο συμμετέχουν 50 βασικά προϊόντα. Οι τιμές των προϊόντων προέρχονται από τα στοιχεία πωλήσεων αντιπροσωπευτικού δείγματος 323 καταστημάτων που ανήκουν στο δίκτυο 35 και πλέον λιανεμπορικών αλυσίδών και παραχωρεί για αποκλειστική χρήση από το greekretail weekly η Information Resources Hellas ΑΕΕ.

Η αναδημοσίευση των στοιχείων απαγορεύεται χωρίς την έγγραφη άδεια της Information Resources Hellas ΑΕΕ, της οποίας αποτελούν ιδιοκτησία.