Η Diageo αναδείχθηκε Sales Company of the Year στην κατηγορία Sustainability στα φετινά Sales Excellence Awards 2024, τα βραβεία που επιβραβεύουν τις βέλτιστες πρακτικές πωλήσεων σε όλους τους επιχειρηματικούς κλάδους από τη BOUSSIAS Events.

Η σημαντική αυτή διάκριση έρχεται ως αναγνώριση της στρατηγικής δέσμευσης της Diageo για επιχειρηματική υπευθυνότητα, προσφορά στην κοινωνία και βιώσιμες πρακτικές που έχει εντάξει σε όλες τις πτυχές της λειτουργίας της. Κάθε επιχειρηματική απόφαση της Diageo, σε διεθνές και τοπικό επίπεδο, έχει στο επίκεντρό της, την φιλοδοξία και τη δέσμευση να φέρει τόσο τις υψηλότερες επιδόσεις στον κλάδο των καταναλωτικών προϊόντων, όσο και κορυφαία αξιοπιστία και φήμη.

Για την Diageo, ο σκοπός και η απόδοση συμβαδίζουν και δεν υφίστανται ποτέ το ένα χωρίς το άλλο. Η υπευθυνότητα αποτελεί θεμελιώδες μέρος της επιτυχίας και για το λόγο αυτό, η εταιρία έχει θέσει στο επίκεντρο της στρατηγικής της το θετικό αποτύπωμα για το Περιβάλλον, την Κοινωνία, και τη Διακυβέρνηση μέσω του δεκαετούς σχεδίου δράσης «Society 2030: Spirit of Progress». Το πλάνο έχει τρεις προτεραιότητες: την προώθηση υπεύθυνης κατανάλωσης, την προάσπιση συμπερίληψης και της διαφορετικότητας και την πρωτοπορία σε θέματα αειφορίας.


Πρώτη δημοσίευση της είδησης στο καθημερινό newsletter FOODReporter