Η νέα σειρά DIADERMINE υπόσχεται καθημερινή περιποίηση και προστασία από τους εξωγενείς παράγοντες που προκαλούν γήρανση της επιδερμίδας.

Ειδικότερα σε μια εποχή που η έκθεση της επιδερμίδας σε παράγοντες όπως οι αστικοί ρύποι, το Blue Light κι η UV ακτινοβολία, την επιβαρύνει και επισπεύδει τη διαδικασία γήρανσης, η DIADERMINE Lift+ Smart Defense είναι η πρώτη σειρά από τη Diadermine που προσφέρει εντατική προστασία από όλους τους παραπάνω παράγοντες.

Η φόρμουλά της είναι ειδικά σχεδιασμένη ώστε να προσφέρει προηγμένη προστασία από βλαβερούς εξωγενείς παράγοντες, χάρη στα Hyaluron Actives, γνωστά για την αποτελεσματική αντιγηραντική τους δράση, αλλά και το Detoxi Complex, ένα πανίσχυρο σύμπλεγμα αντιοξειδωτικών και φίλτρων UV, που εξουδετερώνει τις επιβλαβείς ελεύθερες ρίζες και τοξίνες.

Η σειρά περιλαμβάνει τα εξής προϊόντα: DIADERMINE LIFT+ LIFT+ Smart Defense – Kρέμα Ημέρας 50mL, DIADERMINE LIFT+ Smart Defense – Aντιοξειδωτική Κρέμα Νύχτας 50mL και DIADERMINE LIFT+ Smart Defense – Ορός Ημέρας SPF50 40mL.