Μέσα από τη νέα ολοκληρωμένη σειρά Diadermine Expert Rejuvenation, που περιλαμβάνει κρέμα ημέρας, κρέμα νυκτός και κρέμα ματιών, η Diadermine επιβεβαιώνει ακόμα μια φορά τη δέσμευσή της στην επαγγελματική αντιγηραντική φροντίδα και την τεχνολογική υπεροχή.

Η νέα σειρά Diadermine Expert Rejuvenation επανορθώνει το DNA των κυττάρων που έχουν υποστεί ζημιά από τις ακτίνες του ήλιου, μέσω της φωτολυάσης (Photolyase/Rejuvenol-τεχνολογία βραβευμένη με Νόμπελ για την ενεργή επανόρθωση των ζημιών στο DNA των κυττάρων, λόγω της γήρανσης), μειώνει το ποσοστό της αποικοδόμησης του κολλαγόνου στα κύτταρα και ενισχύει ορατά την παραγωγή ελαστίνης.

Η Rejuvinol ενισχύει την επανόρθωση των βλαβών λόγω UV ακτινών κατά 50%. Τα ένζυμα που αποικοδομούν το κολλαγόνο μειώνονται κατά 80%. Αυτό χαρίζει βαθιά αναγέννηση των κυττάρων και νεανικό δέρμα, λείες ρυτίδες, περισσότερη πυκνότητα και ανασηκωμένο περίγραμμα, εντατική θρέψη και εκλεπτυσμένη εμφάνιση του δέρματος αμέσως μετά την πρώτη εφαρμογή και υγιή λάμψη.