Ο Χρήστος Τσόλκας αναλαμβάνει διευθύνων σύμβουλος στην εταιρεία Δέλτα από 28 Μαρτίου 2022, όπως ανακοίνωσε η Vivartia. Ο Χρήστος Τσόλκας είναι στέλεχος με σημαντική εμπειρία, έχοντας αναλάβει, επί σειρά ετών, υψηλές θέσεις σε μεγάλους πολυεθνικούς οργανισμούς σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Ειδικότερα, ξεκίνησε την επαγγελματική του πορεία από την Diageο, όπου παρέμεινε για επτά χρόνια και διετέλεσε Marketing Manager και Sales Manager, ενώ στη συνέχεια εντάχθηκε στο δυναμικό της Παπαστράτος, όπου ανέλαβε καθήκοντα εμπορικού διευθυντή και βοήθησε στην εξαγορά της εταιρείας από τη Philip Morris. Μετά την εξαγορά, ανέλαβε επικεφαλής πωλήσεων και διανομής για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα, ενώ το 2009 αναβαθμίστηκε σε Managing Director της Philip Morris σε Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα.

Από το 2012 έως το 2015 ήταν Managing Director σε Ουκρανία, Καύκασο και Μολδαβία, ενώ από το 2015 έως το 2018 διετέλεσε Vice President Sales Strategy του ομίλου. Από το 2018 εργάζεται ως σύμβουλος επιχειρήσεων στους κλάδους των τροφίμων, των ποτών, των συσκευασμένων καταναλωτικών προϊόντων, των υπηρεσιών, της ομορφιάς, της ευεξίας και της προσωπικής φροντίδας, βοηθώντας τις να δημιουργήσουν επενδυτικές ευκαιρίες.


Πρώτη δημοσίευση της είδησης στο καθημερινό newsletter FOODReporter