Αποχώρησε από τη Δέλτα η Έλια Μπαϊµά, µέχρι πρότινος Chief Consumer & Brand Officer της εταιρείας, σύµφωνα µε επιβεβαιωµένες πληροφορίες του FOODReporter.

Σηµειωτέον ότι η κ. Μπαϊµά είχε εργαστεί σε διάφορα πόστα στον όµιλο Vivartia από το 2004 έως το 2015, όταν και αποχώρησε για να αναλάβει καθήκοντα Marketing & Communications Director στην ΑΒ Βασιλόπουλος, όµως επέστρεψε στη Vivartia δύο χρόνια µετά, αναλαµβάνοντας αρχικά Marketing Director και έπειτα Chief Commercial Officer και, από τον περασµένο Οκτώβριο, Chief Consumer & Brand Officer της Δέλτα.

Εν τω µεταξύ, ο Γιώργος Λυµπερόπουλος είναι ο νέος οικονοµικός διευθυντής της Δέλτα. Πρόκειται για στέλεχος µε εµπειρία από διάφορους κλάδους, αφού στο παρελθόν έχει εργαστεί στην Coca-Cola HBC, στην Μύλοι Λούλη, στη Lafarge, στη Siemens, στην Abbott Laboratories, στην AbbVie, και πιο πρόσφατα στον όµιλο Ηρακλής.

«Η πλούσια εμπειρία και η προοπτική του Γιώργου θα είναι πολύτιμη για μας καθώς συνεχίζουμε να αναπτυσσόμαστε και να πετυχαίνουμε στην αποστολή μας», αναφέρει σε ανάρτησή της στο LinkedIn η Δέλτα.