Στα αεροδρόμια Ελευθέριος Βενιζέλος και Μακεδονία οι ταξιδιώτες και οι επισκέπτες συναντούν μια χαρακτηριστική εικόνα Ελλάδας, με την υπογραφή της Μασούτης.

Η εταιρεία προχώρησε σε μια συμβολική ενέργεια στα συγκεκριμένα αεροδρόμια, ώστε να προβληθεί η χώρα μέσω της αξιών που τη χαρακτηρίζουν και με τις οποίες, όπως δηλώνει, ταυτίζεται πλήρως και η ίδια «καθώς αποτελούν το DNA της λειτουργίας της». Μέσω εμπνευσμένων δημιουργικών, η εταιρεία μεταδίδει μηνύματα, στην ελληνική και αγγλική γλώσσα, με έντονη την ατμόσφαιρα του ελληνικού καλοκαιριού, της παρέας και των εξαιρετικής γεύσης προϊόντων που παράγει ο τόπος μας.

Πρόκειται για μηνύματα με τα οποία, όπως τονίζει η εταιρεία, ταυτίζονται Έλληνες και ξένοι επισκέπτες, μηνύματα που εκπέμπουν το φιλόξενο πνεύμα τόσο της χώρας όσο και της ίδιας: «Οι αξίες της Μασούτης, ποιότητα, ποικιλία, εξυπηρέτηση, ασφάλεια, «μιλούν» ευθέως σε κάθε δέκτη, μέσα από μια αμιγώς ελληνική, ανθρωποκεντρική προσέγγιση και από μια αμιγώς ελληνική οικογενειακή εταιρεία αξιών. Είναι η αυθεντική Ελλάδα μέσα από τη ματιά μιας αυθεντικής ελληνικής εταιρείας με μεράκι, επειδή η εποχή που διανύουμε χρειάζεται αισιοδοξία, δύναμη και χαμόγελα».