Η Δ. Μασούτης ΑΕ βραβεύτηκε στην κατηγορία «Ανθρώπινο δυναμικό και εταιρική κουλτούρα» στα βραβεία Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας Growth Awards σε ειδική τελετή, που διοργάνωσαν για δεύτερη φορά φέτος από κοινού η Eurobank και η Grant Thornton και πραγματοποίησαν στην αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης του Μεγάρου Μουσικής.

Η Μασούτης είναι μία από τις είκοσι εταιρείες που έφτασαν στην τελική φάση αξιολόγησης των Growth Awards και η μία από τις τελικές έξι νικήτριες του θεσμού. Τα Growth Awards αποβλέπουν στο να αναδεικνύουν, ενθαρρύνουν και επιβραβεύουν ελληνικές επιχειρήσεις που διακρίνονται για τις οικονομικές τους επιδόσεις, τη δυναμική, την εξωστρέφειά τους και τη συμβολή τους στη διαμόρφωση ενός νέου επιχειρηματικού τοπίου, με υψηλή κοινωνική ευθύνη και σεβασμό τον άνθρωπο.

Όπως δήλωσε ο κ. Γιάννης Μασούτης, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, «αξιολογηθήκαμε μεταξύ 8.000 επιχειρήσεων, ξεχωρίσαμε μεταξύ των είκοσι καλύτερων και βραβευτήκαμε μεταξύ των έξι πρώτων. Πρόκειται για μια μεγάλη επιτυχία της εταιρείας μας και των ανθρώπων που την απαρτίζουν».