Την πανελλαδική προβολή της νέας σειράς προϊόντων Condito The Green Line ξεκίνησε η ελληνική εταιρεία παραγωγής μουστάρδας, κέτσαπ, μαγιονέζας και σαλατών Condito, με την τηλεοπτική και digital καμπάνια που αφορά τη Mayo Vegan Sauce Νηστίσιμη, χωρίς αυγό, συντηρητικά και γλουτένη.

Τη σειρά Condito The Green Line συνθέτουν προϊόντα που δεν έχουν ζωικά παράγωγα και γλουτένη, δίνοντας με αυτό τον τρόπο την ευκαιρία σε όλους τους καταναλωτές, ανεξαρτήτως των διατροφικών τους επιλογών ή / και περιορισμών να τα απολαύσουν. Όπως σημειώνει η εταιρεία, αναφερόμενη στη νέα καμπάνια, «η ταινία στηρίζεται στη νέα συσκευασία της Μαγιονέζας Χωρίς Αυγό, που πρώτη η Condito λάνσαρε στην Ελλάδα το 2018, και με χαρούμενη, δημιουργική διάθεση σε καλεί να ανακαλύψεις την απόλαυση που κρύβεται στα απλά πράγματα! Όπως σε μια κουταλιά Mayo Vegan Sauce, που επιλέγεις να απολαύσεις, χωρίς καμία ενοχή!».
Το concept της ταινίας ανήκει στη διαφημιστική εταιρεία Blender SKG Επικοινωνίες ΑΕ και η εξ ολοκλήρου 3D παραγωγή της έγινε από την Bezier Animation Studio.