Νέο “experience” κατάστημα άνοιξε στο Κάιρο η πατραϊκή αλυσίδα Coffee Island. Πρόκειται για την ολική μεταμόρφωση του Πανοράματος της Γκίζας και τη δημιουργία μίας «όασης» και μαγευτικής εμπειρίας, «ντυμένη» με τα ζεστά χρώματα της ιδιαίτερης αυτής τοποθεσίας, ώστε να είναι σε πλήρη αρμονία με αυτήν.

Οι περισσότεροι από 14 εκατ. επισκέπτες από όλο τον κόσμο θα μπορούν να κάνουν ένα αξιομνημόνευτο διάλειμμα, απολαμβάνοντας την ιστορικότητα των Πυραμίδων μέσω της μοναδικής ποιότητας του καφέ της. Με αυτό το κατάστημα, η ελληνική αλυσίδα καφεστίασης αποδεικνύει ότι μπορεί να προσαρμόσει την εικόνα και το στυλ της, ώστε να παρέχει κάθε φορά μια νέα, πρωτοποριακή και φρέσκια εμπειρία.

Η Coffee Island έχει επεκταθεί διεθνώς τα τελευταία χρόνια με σημαντική παρουσία σε τρεις ηπείρους. Δίνει δυναμικά το στίγμα της και στην Αίγυπτο, έχοντας τρία καταστήματα σε διαφορετικές τοποθεσίες, στο Plaza Espana Mall στην πόλη Sheikh Zayed, στο Zamalek, αλλά και στο Mall of Egypt, προσθέτοντας τώρα και το νέο once-in-a-lifetime experience κατάστημα.

Ο Παναγιώτης Κωνσταντινόπουλος, Managing Director της Coffee Island, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Είναι μία ευκαιρία να συνδεθούμε με ένα από τα ιστορικότερα μνημεία σε όλον τον πλανήτη, καθώς και να γίνουμε μέρος της αιγυπτιακής κουλτούρας και φιλοξενίας, προσφέροντας μοναδικές, αξέχαστες «Coffee Island» αναμνήσεις, σε όσους μας επισκεφτούν στον αξιοθαύμαστο αυτόν προορισμό».


Πρώτη δημοσίευση της είδησης στο καθημερινό newsletter FOODReporter