Σε μια εποχή που δεν έχουμε τη δυνατότητα να ταξιδέψουμε και να γνωρίσουμε νέες χώρες και τις κουζίνες τους, η Coca-Cola πρότεινε στο κοινό να ταξιδέψει σε αγαπημένους προορισμούς, δημιουργώντας συνταγές εμπνευσμένες από διαφορετικές κουζίνες του κόσμου. Συγκεκριμένα, κάλεσε τους καταναλωτές να λάβουν μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό με τίτλο «Δημιούργησε στην κουζίνα σου», ώστε να ανακαλύψουν γεύσεις από όλο τον κόσμο και να κερδίσουν πλούσια δώρα, με συνοδοιπόρο στο ταξίδι τον δημοφιλή σεφ Άκη Πετρετζίκη.

Ο διαγωνισμός διήρκεσε μέχρι και τις 9 Μαΐου. Κάθε δύο εβδομάδες ήταν αφιερωμένες σε μια από τις πιο δημοφιλείς κουζίνες από όλο τον κόσμο: την αμερικάνικη, την ασιατική, τη μεξικάνικη, την ιταλική και, φυσικά, την ελληνική.
Ο μεγάλος νικητής, που αναδείχθηκε στο τέλος του διαγωνισμού, είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει, μαζί με τα αγαπημένα του πρόσωπα, ένα αποκλειστικό virtual cooking masterclass με τον Άκη Πετρετζίκη. Για τη συμμετοχή στον διαγωνισμό αρκούσε η αγορά μιας Coca-Cola, η αναζήτηση του κωδικού κάτω από το καπάκι ή το δαχτυλίδι ανοίγματος και η επίσκεψη του coca-cola.gr/food για την καταχώρησή του.