Στη φετινή Εξποτρόφ, το εργαστήριο Chocolicious παρουσίασε τις μπάρες βρόμης, που διατίθενται σε περίπου 20 γεύσεις, με επικάλυψη σοκολάτας ή χωρίς. Παράλληλα με τις μπάρες, η επιχείρηση παρουσίασε μια γκάμα προϊόντων σοκολάτας Ντουμπάι, τα οποία κέρδισαν την προτίμηση των καταναλωτών από τις πρώτες μέρες κυκλοφορίας τους.

Μεταξύ των προϊόντων, ξεχώρισαν η κλασική σοκολάτα Ντουμπάι, οι μπάρες και τα τρουφάκια, το παγωτό σοκολάτα και τα ατομικά ποτηράκια προφιτερόλ με σοκολάτα Ντουμπάι. Η επιτυχία της σοκολάτας Ντουμπάι δεν πέρασε απαρατήρητη, οδηγώντας την επιχείρηση σε εντυπωσιακή παραγωγή.

Η Chocolicious επιδιώκει την τοποθέτηση των Ντουμπάι προϊόντων της στο οργανωμένο λιανεμπόριο, με έμφαση στις συσκευασμένη σοκολάτα και παγωτό Ντουμπάι. Αναφορικά, στο τιμόνι της επιτυχίας βρίσκεται ο Pastry Chef Chocolatier Νικόλας Πασχάλης, με εντυπωσιακή πορεία σε μεγάλες παραγωγές, πεντάστερα ξενοδοχεία και εστιατόρια Michelin. Δημιούργησε το δικό του εργαστήριο στη Δάφνη, προμηθεύοντας σοκολάτες και γλυκίσματα σε όλη την Ελλάδα.


Πρώτη δημοσίευση της είδησης στο καθημερινό newsletter FOODReporter