Η Care Direct, εδώ και 10 χρόνια, προσφέρει στην ελληνική αγορά την πιο ολοκληρωμένη και ασφαλή υπηρεσία διαχείρισης κουπονιών, την Coupons Clearing & Data Solutions, με τεχνολογικά αναπτυγμένες εφαρμογές και ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό.

Η Care Direct, μια από τις κορυφαίες εταιρείες παροχής στοχευμένων υπηρεσιών Direct & Digital Marketing, ανταποκρινόμενη στις τάσεις και απαιτήσεις των καιρών, εστιάζει το ενδιαφέρον της στην αυξανόμενη προσφορά και χρήση των εκπτωτικών κουπονιών στην ελληνική αγορά.  Έτσι, από το 2002 παρέχει, αποκλειστικά για τους πελάτες της, μια ολοκληρωμένη και τεχνολογικά προηγμένη υπηρεσία διαχείρισης εκπτωτικών κουπονιών, την Coupons Clearing & Data Solutions.

Ποια είναι η Υπηρεσία Coupons Clearing & Data Solutions
Η υπηρεσία αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη λύση για την δημιουργία, διαχείριση και παρακολούθηση της εξαργύρωσης των εκπτωτικών κουπονιών στην ελληνική αγορά, συνδυάζοντας 2 βασικά «συστατικά»:
* Τεχνογνωσία στη δημιουργία και διαχείριση τους
* Ασφάλεια σε όλα τα στάδια ελέγχου. Τα τελευταία 10 χρόνια, η Care Direct μέσω της συγκεκριμένης υπηρεσίας: 
* Διαχειρίστηκε πάνω από 75.000.000 κουπόνια
* Φιλοξένησε πάνω από 30.000.000 transactions εξαργυρώσεων
* Εντόπισε πάνω από 150.000 πλαστά κουπόνια
* Δημιούργησε πάνω από 400.000.000 προσωποποιημένους κωδικούς

Τι περιλαμβάνει η υπηρεσία 
* Σχεδιασμό εκπτωτικού κουπονιού, ακολουθώντας τις ειδικές οδηγίες που θέτει το ECR, τόσο προς την εικαστική του προσέγγιση όσο και ως προς τη δομή και την πληροφόρηση που παρέχει ένα εκπτωτικό κουπόνι. 
* Προσωποποίηση εκπτωτικού κουπονιού για προωθητικές ενέργειες direct marketing με άμεση στόχευση στον καταναλωτή. H Care Direct, δίνει «ταυτότητα» στα εκπτωτικά κουπόνια των πελατών της, δημιουργώντας μοναδικό κωδικό για τον κάθε καταναλωτή και για το κάθε κουπόνι.
* Coupons Clearing – Διαχείριση χάρτινων & ηλεκτρονικών κουπονιών με την πιο τεχνολογικά αναπτυγμένη εφαρμογή και το πιο έμπειρο προσωπικό για απόλυτο έλεγχο & εξειδικευμένο reporting. 
* Redemption Analysis, ανάλυση και παρακολούθηση της εξαργύρωσης των εκπτωτικών κουπονιών, καθώς και δημιουργία προφίλ των εξαργυρωτών με σκοπό τον σχεδιασμό στοχευμένης στρατηγικής επικοινωνίας.
* Ανεπτυγμένα συστήματα ελέγχου και ασφαλείας των κουπονιών, όπως η δημιουργία μοναδικών κωδικών και barcodes ασφαλείας για την ταυτοποίηση του κάθε κουπονιού (smart pin codes).
* Ποιοτικός έλεγχος των εκπτωτικών κουπονιών, με βάση συγκεκριμένες παραμέτρους ελέγχου.

Coupons Analytics – Online Reporting
Και για πρώτη φορά στην Ελλάδα, η web reporting εφαρμογή, www.couponanalytics.com, προσφέρεται αποκλειστικά από την Care Direct. Πρόκειται για μια αναπτυγμένη τεχνολογία μέσα από την οποία ο πελάτης / χρήστης παρακολουθεί σε πραγματικό χρόνο, πληροφορίες για την πορεία εξαργύρωσης των κουπονιών του.

Τα πλεονεκτήματα της εφαρμογής είναι:  
* Άμεση παρακολούθηση της εξαργύρωσης των κουπονιών
* Διαχείριση και ελέγχου του διαθέσιμου budget
* Αξιολόγηση της κίνησης των πωλήσεων ανά συνεργαζόμενη αλυσίδα λιανικής
* Παρακολούθηση των προϊόντων που αγοράστηκαν με το κάθε κουπόνι

Ο πελάτης μπορεί να έχει διαθέσιμη κάθε στιγμή οποιαδήποτε αξιοποιήσιμη πληροφορία χρειαστεί σχετικά με την κίνηση των εξαργυρωμένων εκπτωτικών κουπονιών του, προσαρμοσμένη στις ανάγκες του.